reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Majowe Mamy

A ja to jakaś dziwna jestem no nie umiem kręcic tym hula hop :dry: kiedyś sobie kupiłam bo własnie dobre na boczki i brzuch i nic ....dałam sobie spokój :-p normalnie wstyd mi jak się patrze na takie małe dzieciaczki co tym kręcą :-D:sorry2:

reklama
mam Katasza tez takie huula hop, cwiczylam przed urodzeniem Gab a teraz lezy w szafie bo nie mam juz cos odchudzac :)

Ja od przedwczoraj jestem na diecie,cukrow mi brak,wiec nie powiem jak sie czuje :confused2:Zapodalam mojemu lekarzowi diete przez maila,powiedzial ze moge ja stosowac ale krocej niz napisane,wiec kontunuuje.Efekt?Juz jest,mniej opuchnieta jestem.Dieta,dostosowalam odrobine do mnie samej,dieta plaz poludniowych,bo jakby nie patrzec tylko weglowodany,cukry i owoce z niej wyeliminowalam na pare dni,a ze ja bezmiesna i malo jajeczna,to wymyslam sobie potrawy.I nie jem mega ilosci,tylko regualrne odpowiednie porcje.No i na sile pije wode :sorry2:
S mowi,ze niepotrzebnie zaczelam teraz ta diete,bo sytuacja "wachlarzowa",ale to tylko pobudza mnie do trwania w niej.Zobaczymy czy uda mi sie w niej wytrwac :sorry:

Dziewczyny macie jakieś sprawdzone sposoby na włosy? Domowe albo sprawdzone kosmetyki? Suplementy?
Ja mam ostatnio straszny problem - suche, elektryzują sie, matowe. Ale rosną jak szalone.
Wypróbowałam kilka masek ze sklepu, naturalne kosmetyki, ale sie zawiodłam. Może coś podpowiecie...

reklama
Katherine, ze swojej strony mogę Ci polecić szampon plus odżywkę bądź maskę Goldwell. Miałam straszliwe włosy i moja koleżanka (fryzjerka) zaproponowała mi zestaw szampon plus odżywka, bo akurat miała w cenie promocyjnej. Normalnie bym nie kupiła, bo 1,5l szamponu plus tyle samo odżywki kosztuje 400zł, ale że była świąteczna promocja - 50% kupiłam - i oszalałam na jej punkcie :-) Miałam ją ponad 3 lata, mąż też używał:-D Musze znów kupić, nawet jak będzie kosztować te 400zł.

Do góry