pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ale ja nie karmie piersią:-( wiec czemu opadają?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
napewno troche chudniesz a to niestety tez jest od tego a ciaza tez zrobila swoje....moze jakies kremy ujedrniajace ? cwiczenia na biust ?ale ja nie karmie piersią:-( wiec czemu opadają?
napewno troche chudniesz a to niestety tez jest od tego a ciaza tez zrobila swoje....moze jakies kremy ujedrniajace ? cwiczenia na biust ?
dziewczyny zmienily wam sie piersi po ciazy?
MOje nie sa juz takie jędrnei opadły ;( na dodatek jest duza przerwa miedzy nimi a tak nie miałam;(
wroci to kiedys do normy> ? czy juz tak zostanie?
w pierwszej ciazy nie karmilam i mialam cycki zwisy - ale po jakims czasie - juz nie pamietam jkaim doszly do siebie.ale ja nie karmie piersią:-( wiec czemu opadają?
Kiedy można kapać się w wannie po cc?
moje włosy sa jakies dziwne - wyszedl braz, jak zawszeFajne kolorkiwrzuć zdjęcie jak już będzie po wszystkim
![]()