reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane Majowe Mamy

reklama
dziewczyny zmienily wam sie piersi po ciazy?
MOje nie sa juz takie jędrne:( i opadły ;( na dodatek jest duza przerwa miedzy nimi a tak nie miałam;(
wroci to kiedys do normy> ? czy juz tak zostanie?

ale ja nie karmie piersią:-( wiec czemu opadają?
w pierwszej ciazy nie karmilam i mialam cycki zwisy - ale po jakims czasie - juz nie pamietam jkaim doszly do siebie.
teraz tez nie karmie ale nie opadly - narazie trzymaja sie na swoim miejscu :) z czasem pieszczoszka piersi dojda do siebie - daj im troche czasu :)

Nie mogłam się do fryzjerki dodzwonić to zatrudniłam M. do nałożenia mi farby na włosy. Zastanawiam się, co z tego wyjdzie, bo zestawienie wybrałam dość odważne:
GOLDWELL COLORANCE - GOLDWELL COLORANCE 8GB SAHARA BLOND - GOLDWELL
GOLDWELL COLORANCE - GOLDWELL COLORANCE 7B SAFARI - GOLDWELL
Pół na pół te dwa kolory zmieszałam.
Blondyną nie zostanę, bo bazę miałam ciemną, a jak robię brązy to mi czerń wychodzi. Mam nadzieję, że wyjdzie mi docelowo ten kolor safari, bo taki bardzo chciałabym mieć
yes2.gif

Trzymajcie kciuki
wink2.gif

reklama
Znacie jakiea dobre cwiczenia na dupsko i uda hehe,,,brzuc mam płaski :-) to chyba efekt braku czasu na jedzenie albo szybkie spalanie tego co zjadłam ...ale supa i uda stoja..do tego miesieczne karmienie tez obwislo cycki , no ale moze wroca do normalnosci jak mowiecie ....

Do góry