reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane Majowe Mamy

no ja mam zwis bardzo konretny, choc skóra wydaje się jędrna. Wyszło mi tym razem bardzo duzo rostepów ale trudno i tk juz raczej nie bede nigdzie tgeo brzucha pokazywac ale trzeba by go nieco zrzucic, bo zostalo mi prawie 19 kg, mimo, ze pond 11 juz spadło ale dzis juz waga sie zatrzymala, wiec koniec tego dobrego :-(

Suzi jak ty to robisz ze tyle zrzuciłas? a ty karmisz?

reklama
kilolciu nie jestes sama:p Moje cialo jest teraz tak szpetne ,ze mi sie zyc odechciewa nie cieszy mnie przez to nic.. nawet w lozku nie czuje sie już pewnie... chociaz moj S powtarza mi,ze jestem piekna i tak dalej to czuje sie strasznie:-(

Ja też lecę na tej musteli poporodowej, ale już mi się kończy, więc kupiłam krem przeciw rozstępom z oriflame.

U mnie rozstępów nie ma, ale smaruję się regularnie, bo ja generalnie lubię coś nawilżającego i pachnącego w siebie wsmarowywać:-) Flaczka nie mam, ale brzuch jeszcze trochę wypukły, jak przed @. Załamują mnie jednak moje giga piersi, w bluzki się w biuście nie dopinam, w spodnie natomiast bez problemu wchodzę:tak:

u mnie 18kg mniej od porodu fajnie ale co z tego jak mam fatalny brzuch tzn FLAK z rozstępami:-:)-( i na dodatek nic z nim robić nie mogę przez tą paprającą się rane po cc w jednym miejscu:wściekła/y::wściekła/y::-( S musi mi to tam przepłukiwać bo sama nie jestem w stanie i to mnie najbardziej wkórw.... bo chcąc nie chcąc musi patrzeć na to moje brzuszysko:-( on oczywiście gada że przecież wszystko dojdzie do siebie że dla niego wszystko jest ok ale mi jest cholernie wstyd i meeega smutno jak widzę się w lustrze.... no to się wyżaliłam...

fioletowo - różowe możesz jeszcze zlikwidować, białych się już nie da.

Ollena - ja planowałam ćwiczyć od poniedziałku, ale nie wyszło, bo te kolki małego tak mi dają w kość, że ochota na sport odeszła:-( Póki co robię kilometry po domu i na spacerach i tyle razy dziennie dźwigam Lenę i Maćka, że mi wystarczy. Poczekam aż mały 2 m-ce skończy to zaczniemy we czwórkę śmigać na basen.

Dziewczyny czy można czymś smarować bliznę po cięciu, bo ona mnie okrutnie swędzi i skórę mam tam wysuszoną. Ona już jest zagojona i nie bardzo wiem czy takie blizny można nawilżać czymś.

reklama
Mysio mozna krememi na blizy pod warunkiem, ze juz jest zagojona

mnie generalnie ani flak ani rozstępy nie przeszkadzaja a tak bardzo jak ogromny rozmiar mojej postaci. Najbardziej mnie boli, ze nie moge dostac ciuchow w swoim rozmiarze.

Do góry