reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zaczynam starania...

witam ;)

chciałabym sie przyłączyć do Was ;D
jestem kolejna chetną do zafasolkowania,co prawda to juz trzeci miesiac staran i pudlo,ale..........
wierze ze do wakacji sie uda...
Folik łykam od stycznia.....

Pozdawiam Was wszystkie :-* :-* :-*

reklama
mam nadzieję, że czwarty miesiąc też będzie nasz :-)
Pati, tez łukam folik od stycznia :-)

Trzymam za Was kciuki, no i za siebie też ;D

Witam mile babeczki
ja tez "folikowa"
zobaczymy co z tego wyjdzie, na razie bezstresowo probujemy, nie testowalismy ani razu wiec jestesmy totalnymi szczypiorkami w temacie!!! ;D

witam wszystkich jestem tutaj pierwszy raz, dopiero wszystko poznaje, bardzo chcialabym dzidziusia, ale nikt nie umie mi pomoc, mam dwo-letnia coreczke i karmie nadal piersia, choc teraz specjalnie robie wieksze przerwy, nadal nie mam okresu, jak myslicie jakie powinny byc przerwy, zeby miec plodnosc? :-[

A ja znowu u was zawitałam. Teraz już tak bardzo serio bo to 5 miesiąc po tabletkach i pierwszy intensywnego robienia baby! ;) jestem tuz przed owulacją i mam nadzieje ze cos uda nam się zrobić!

maja.s Wiesz chyba najlepiej by bylo gdybys przestała karmic! Ale najlepiej zapytaj lekarza, lub polecam testy owulacyjne.

witam ja o swojego drugiegi dzidziusia staralam sie przeszlo rok ale w koncu sie udalo wazne to nie poddawac sie zycze wszystkim powodzenia w staraniu o dzidziusia i oby starania byly owocne ;)

Maja s ja też karmie piersią ale w przeciwienstwie do ciebie miesiączka powróciła zaraz po porodzie.Teraz jestem po dwóch cyklach i nic a byłam pewna ze sie uda .Czy te testy owulacyjne sa drogie?

oliwka29 pisze:
Maja s ja też karmie piersią ale w przeciwienstwie do ciebie miesiączka powróciła zaraz po porodzie.Teraz jestem po dwóch cyklach i nic a byłam pewna ze sie uda .Czy te testy owulacyjne sa drogie?
slyszalam ze ok 50 zl, bo jest ich 5 w srodku dokladnie nie wiem, bo w niemczech jest duzo drozej i maja przyslac mi pozta i czekam i czekam, bo wczesniej pomylili sie i przyslali test ciazowy ;D

reklama
Do góry