Moja swiadkowa slubna byla chuda jak patyczek, a w ciazy przytyla 18 kg. Corcie urodzila 3 m-ce temu i znow jest szczupla, ale je male porcje, biega codziennie( bo tesciowa pilnuje malej) no i karmi piersia, twierdzi ze to pomoglo schudnac ...chyba wie co mowi bo jest lekarzem, ze wzgledu na mala i karmienie piersia nie moze jesc wszystkiego , pewnie to jej pomaga. Ale co tam tusza najwazniejsze ze jest szczesliwa mamusia zdrowego bobaska
reklama
Margolis
Wrześniowe mamy'06
Jestem, jestem! Ostatnio trochę się opuściłam, ale wyjechłam trochę odpocząć nad jeziorko, a potem praca, wczoraj przyszła@ i czułam się tak okropnie, że padłam bez sił. Dziś już trochę lepiej więc postanowiłam zaglądnąć no i długo mi zejdzie zanim odrobię zaległości w czytaniu... Cieszę się, że tu jesteście
Lana, no co tam u Ciebie?
Mam nadzieję, że już zafasolkowałaś .Skrobnij chociaż słówko.
JAK TAM DZIEWCZYNKI MIJA WAM MAJ? I kto powiedział,że robienie dzidziusia to pestka ,co?
Ja cały czas nastawiam się pozytywnie, ze to będzie w maju .
Buziaczki
Monika
Mam nadzieję, że już zafasolkowałaś .Skrobnij chociaż słówko.
JAK TAM DZIEWCZYNKI MIJA WAM MAJ? I kto powiedział,że robienie dzidziusia to pestka ,co?
Ja cały czas nastawiam się pozytywnie, ze to będzie w maju .
Buziaczki
Monika
No właśnie Kasiu,
A ginekolog u którego byłam nawet nie dał mi skierowania na podstawowe badania krwi. Pytam gościa , czy dlatego,że planuję dziecko nie powinnam zrobić jaichś badań , a on że nie. jak zajdę to mam sie u niego pojawić . Już teraz po 3 mies. wiem,że powinnam zrobić badania hormonów, bo przed @ to piersi mało co mi nie eksplodują i czuję się dziwnie. a ponadto nawet moja kosmetyczka stwierdziła,że z hormonami coś się dzieje.
Powiedzcie dziewczyny , dlaczego ci lekarze to tacy IGNORANCI????????
szału dostaję, jak myśle ,że żeby doswiadczyć porządnej diagnozy muszę iść prywatnie.
A ginekolog u którego byłam nawet nie dał mi skierowania na podstawowe badania krwi. Pytam gościa , czy dlatego,że planuję dziecko nie powinnam zrobić jaichś badań , a on że nie. jak zajdę to mam sie u niego pojawić . Już teraz po 3 mies. wiem,że powinnam zrobić badania hormonów, bo przed @ to piersi mało co mi nie eksplodują i czuję się dziwnie. a ponadto nawet moja kosmetyczka stwierdziła,że z hormonami coś się dzieje.
Powiedzcie dziewczyny , dlaczego ci lekarze to tacy IGNORANCI????????
szału dostaję, jak myśle ,że żeby doswiadczyć porządnej diagnozy muszę iść prywatnie.
Kasia178
Fanka BB :)
Moniqe, mój pierwszy gin nie wykrył u mnie przez ponad rok zespołu policystycznego jajników - ponoć klasyczny ksiązkowy przykład Przez tego konowała straciłam tyle czasu starań o Dzidziusia. Obecny wykrył to przy pierwszej wizycie i zaczął nattychmiast leczenie, to dzięki nie,mu moje szanse na Kruszynkę wzrastają. Niektórzy lekarze nie mają chyba ani moralności, ani sumienia ani zwykłej ludzkiej życzliwości. Gdzie ich powołanie??? Oczywiście obecny gin leczy mnie prywatnie... Bez komentarza... Ale wolę zapłacić i móc urodzić dziecko. Oby jak najszybciej
pozdrawiam!!!
pozdrawiam!!!
reklama
Moim zdaniem to niektórzy lekarze to nie powinni leczyć , ale za przeproszeniem KROWY PAŚC NA MIEDZY.
3 miesiące temu moje dziecko obecnie 4letnie dostało zapalenia płuc wskutek źle postawionej diagnozy, A pani doktor rzucając nam skierownie na rtg powiedziła, że nie wie dlaczego tak długo czekalismy , a dziecko bylo POD STAŁĄ KONTROLĄ LEKARZA.Całe szczęscie trafiliśmy póxniej na pediatrę , który b.szybko wyprowadził naszą córkę z choroby.
Ale ludzie GDZIE ZWYKŁA LUDZKA LOJALNOŚC WOBEC PACJENTOW I ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA SWOJĄ PRACĘ??????
Przecież liczy sie nie tylko kasa !
Pozdrawiam, Kasiu
Na pewno będziesz mieć swoją Kruszynkę
3 miesiące temu moje dziecko obecnie 4letnie dostało zapalenia płuc wskutek źle postawionej diagnozy, A pani doktor rzucając nam skierownie na rtg powiedziła, że nie wie dlaczego tak długo czekalismy , a dziecko bylo POD STAŁĄ KONTROLĄ LEKARZA.Całe szczęscie trafiliśmy póxniej na pediatrę , który b.szybko wyprowadził naszą córkę z choroby.
Ale ludzie GDZIE ZWYKŁA LUDZKA LOJALNOŚC WOBEC PACJENTOW I ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA SWOJĄ PRACĘ??????
Przecież liczy sie nie tylko kasa !
Pozdrawiam, Kasiu
Na pewno będziesz mieć swoją Kruszynkę