reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zaczynam starania...

hej:)KIlka pozytywnych Oliwka od Ciebie wyłapałam..-Dzięki:)..Ja bocka jeszcze nie widziałam:(...Dzis zamierzam intensywnie szukać..Smigam na konika..nad jeziorko..na łono natury..:)..Bocki przynoscie Dzidziusie!!!!!!!!!!!!!!!!Wciaz ich za mało!:(Nie oszczędzajcie sie!!:)..

reklama
WITAJCIE DZIEWUSZKI -U MNIE NIEDAWNO SKOŃCZYŁA SIĘ TA WREDOTA @ i od 2 dni zaczeliśmy nowe starania o "fasolinke" :-[.Mam nadzieje ,że tak do końca wakacji już się zafasolkuje.O pierwsze dzieciątko starałam się nie całe 6 miesięcy ,więc myśle [moje pobożne życzenia],że o drugie nie będe musiała się starać o wiele dłużej. :D Zaczelismy starania od lutego to tak do końca sierpnia może sie uda ::)Dziewczyny trzymam za Nas wszystkie aby bociuś wkońcu do Nas trafił ;D

No takie nastawienie mi się podoba :D my też zaraz idziemy na spacerek szukać bocianów ;D Lana trzymam kciuki za fasolkę-tak w ogóle to cały czas trzymam za was wszystkie. NIE SIEDŹCIE TYLE PRZED KOMPEM ;D taka ładna pogoda. Miłej niedzieli

Kochane, ja też nie widziałam zadnego bociana :( Pochowały się czy co? czas zabrać się za naturalne metody ::) Poczekam, aż mąż się wykąpie i... ;D ;D ;D Oby była z tego fasoleczka ;)
Dorka, jaką masz fryzurkę? Ja też chciałabym coś zrobić z włosami O0 O0 O0 ale nie bardzo mam koncepcję co ???
Pozdrawiam!!

Drogie wirtualne przyjaciółki :)

Wróciłam z wycieczki cała i zdrowa, nie czuję nóg tyle się nachodziłam, ale za to jaka jestem wymodlona :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Byłam w Wadowicach, Kalwarii Zebrzydowskich, w Krakowie: w katedrze, Kościele Mariackim i sanktuarium w Łagiewnikach. Wszędzie modliłam się za nas, żebyśmy wszystkie jak najszybciej zafasolkowały i urodziły zdrowe Dzidzie. Mam nadzieję, że moje modlitwy choć w jednym miejscu zostaną wysłuchane ;) A tak swoją drogą to chyba prawdziwe jest przysłowie "Jak trwoga to do Boga", bo ja na co dzień to raczej jestem trochę >:D a nie :angel: a tu taka wycieczka. I to pomysł mojego męża, który na co dzień jest jeszcze większym >:D niż ja ;) Wiadomo, facet ;D A tak poważnie: wierzę, że wszystko będzie dobrze. I cieszę się, że jesteście bo razem jest nam raźniej i latwiej przez to wszystko przechodzić.
Ściskam Was mocno :) :) :)

Dziewczynki niedziela pięknie spędzona, spacerek, słoneczko, przyroda i lodziki hehe, muszę uważać żeby nie poszło w bioderka. Ale czuję się rozgrzeszona bo ponad rok lodów nie jakdłam (alergia) ;D
Co prawda bocianków nie widziałam, bo i jak w środku miasta w parku, raczej niemożliwe ;D ;D ale za to wiewiórek mnóstwo.

Nałapałam pozytywnej energii którą i Wam przesyłam :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

A cha jutro idę do gin. ciekawe jakie wrażenie będzie po pierwszej wizycie, jak wrócę to zaraz Wam opowiem.

Do jutra :-* :-* :-*

Dzięki Kasieńko za modlitwę , myślę że PAN kocha zbłądzone owieczki i wyśłucha nas.U mnie też po@ ,ale dosyć skąpa byla nawet po luteinie?zaczynam starania ,żrę luteine -czekam ::) ::) ::)całuski OLIWKA

reklama
Do góry