reklama
Czesc!!
Bardzo sie ciesze, ze powstal taki post. Tez bede sie starac. Wlasnie koncze @. To juz drugi cykl staran. 3 lata temu o tej porze poczelismy naszego jedynaka ... Trzymam kciuki za wszystkich "starajacych" sie i zycze duzo przyjemnosci ... ;D ;D ;D
Bardzo sie ciesze, ze powstal taki post. Tez bede sie starac. Wlasnie koncze @. To juz drugi cykl staran. 3 lata temu o tej porze poczelismy naszego jedynaka ... Trzymam kciuki za wszystkich "starajacych" sie i zycze duzo przyjemnosci ... ;D ;D ;D
Hej jestem dzis tu pierwszy raz i tez chce bardzo dolaczyc sie do starajacych . Niestety mam za soba zabieg lyzeczkowana w 8 tyg ciazy (puste pecherzyk) .Moj gin pozwolil mi sie juz starac po 1@ ale nie wyszlo teraz zaczal sie 2 cykl i mam nadzieje ze wszystko bedzie OK biore luteinke w 2 polowie cyklu i na wlasa reke castagnus . Zycze nam Wszystkim owocnego przytulania i pomyslnego testowania .
Hej dziewczyneczki. Mam pytanko, czy jak macie owulację to też was tak napiernicza lewy jajnik jak przy miesiączce, czy to ja jakaś lewa jestem Mam to dopiero od jakiś 3 miesięcy, wcześniej nic takiego nie miałam, czy to normalne. :
Proszków anty nie biorę już od ponad roku i może to organizm tak odreagowuje???
W poniedziałek idę do gina, tylko nie wiem, czy to nie jest zbyt naiwne pytanie żeby się o to go zapytać .
Acha jak nabiorę dzisiaj troszkę siła to zabiorę się do dzieła jak wy, bo coś to pisanie pracy mnie znurzyło ;D ;D ;D
DZIEWCZYNY BĘDZIE DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Proszków anty nie biorę już od ponad roku i może to organizm tak odreagowuje???
W poniedziałek idę do gina, tylko nie wiem, czy to nie jest zbyt naiwne pytanie żeby się o to go zapytać .
Acha jak nabiorę dzisiaj troszkę siła to zabiorę się do dzieła jak wy, bo coś to pisanie pracy mnie znurzyło ;D ;D ;D
DZIEWCZYNY BĘDZIE DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
Kasia178
Fanka BB :)
Rybka, mnie też tak zawsze boli jajnik przy owulacji i też najczęściej lewy, bardzo rzadko prawy. Pytałam gina, powiedział, że to normalne, można brać nospę- mi pomaga.
Miałam sobie odpuścić starania na 2 miesiące i wypocząć, ale teraz @ się kończy a ja się zastanawiam czy nie zabrać się wkrótce za męża : Zarażacie optymizmem ;D
pozdrawiam całą armię starających się kwietniówek
Miałam sobie odpuścić starania na 2 miesiące i wypocząć, ale teraz @ się kończy a ja się zastanawiam czy nie zabrać się wkrótce za męża : Zarażacie optymizmem ;D
pozdrawiam całą armię starających się kwietniówek