reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zaczynam starania...

MAJECZKO czy ty nie brałaś czasem luteiny? Bo po progesteronie czsem tak jest.No ibużka usmiechnięta .DZIEWCZYNY UWAGA NADLATUJĄ BOCIANY ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D O0 O0

reklama
Oliwka-dołączam do Ciebie-niech się kończy ta wredna @ i do dzieła dziewczyny.Niech kwiecień przyniesie nam dużo nowej ,pozytywnej energi. ;D

Czesc!!
Bardzo sie ciesze, ze powstal taki post. Tez bede sie starac. Wlasnie koncze @. To juz drugi cykl staran. 3 lata temu o tej porze poczelismy naszego jedynaka ... Trzymam kciuki za wszystkich "starajacych" sie i zycze duzo przyjemnosci ... ;D ;D ;D

Hej jestem dzis tu pierwszy raz  :) i tez chce bardzo dolaczyc sie do starajacych . Niestety mam za soba zabieg  lyzeczkowana w 8 tyg ciazy (puste pecherzyk) .Moj gin pozwolil mi sie juz starac po 1@ ale nie wyszlo teraz zaczal sie 2 cykl i mam nadzieje ze wszystko bedzie OK biore luteinke w 2 polowie cyklu i na wlasa reke castagnus . Zycze nam Wszystkim owocnego przytulania i pomyslnego testowania .

Witam dziewczyny! Też do was dołączam :laugh: dzisiaj przyszła "ta niechciana" więc jestem z wami ;) trzymam z was kciuki powodzenia w tym miesiacu

Hej dziewczyneczki. Mam pytanko, czy jak macie owulację to też was tak napiernicza lewy jajnik jak przy miesiączce, czy to ja jakaś lewa jestem ;) Mam to dopiero od jakiś 3 miesięcy, wcześniej nic takiego nie miałam, czy to normalne. ::)

Proszków anty nie biorę już od ponad roku i może to organizm tak odreagowuje???
W poniedziałek idę do gina, tylko nie wiem, czy to nie jest zbyt naiwne pytanie żeby się o to go zapytać :D :D :D.

Acha jak nabiorę dzisiaj troszkę siła to zabiorę się do dzieła jak wy, bo coś to pisanie pracy mnie znurzyło ;D ;D ;D

DZIEWCZYNY BĘDZIE  DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Rybka, mnie też tak zawsze boli jajnik przy owulacji i też najczęściej lewy, bardzo rzadko prawy. Pytałam gina, powiedział, że to normalne, można brać nospę- mi pomaga.
Miałam sobie odpuścić starania na 2 miesiące i wypocząć, ale teraz @ się kończy a ja się zastanawiam czy nie zabrać się wkrótce za męża ::) Zarażacie optymizmem ;D
pozdrawiam całą armię starających się kwietniówek ;)

Do góry