reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zaczynam starania...

Hej dziewuszki:)! Niestety..nie jestem..dwa testy negatywne- no i przyszła@...
tak jak mówiłam...dzidzia musi teraz poczekac:(....zmiana planów.., a wiec dołączam do Was złociutkie;)Tak więc Idalka..Basiu..-nie ma prywaty:)dolączam do Was:)
Ja jestem spod Wrocławia..mam 23 lata..kochanego męza..psiaka..dobra prace(zamierzam do niej szybko wrócic:)..
a dlaczego lipiec sierpien-?tak jak TY IDalko..plany wakacyjne..troszkę chcemy popodróżowac..no i.......:)
Tymczasem!Powodzenia!:)

reklama
Uff... ulżyło mi, że też macie takie objawy owulacyjne.  :D

Jakobinka super, że do nas dołączyłaś, jest nas coraz więcej i BARDZO  SIĘ  CIESZĘ z tego ;D ;D

W poniedziałek idę do gina i ciekawa jestem, czy jak ją poproszę, to mi da skierowanie na badania ogólne. Idę tam pierwszy raz, bo z mojej przychodni odeszła babka i sama nie wiem gdzie. :D :D

Wybrałam przychodnię przyszpitalną przy szpitalu położniczym na Solcu ;D Wykombinowałam sobie w tej swojej głowie, że jak tam bedę chodziła, to jak będę miała rodzić, to łatwiej się tam dostanę. :laugh: :laugh:
Słyszałam, że to dobry szpital. Sprzęt mają ok, miła obsługa no i poród rodzinny za darmo!!! ;D ;D

Mojego męża siostra tam rodziła w styczniu tego roku i bardzo sobie chwali :D :D

Dziewczynki wiosna dookoła, żyjmy pełnym tchem i nie martwy się będzie DOBRZE :-* :-*

Witam nowe i stare buźki ;)

Będzie dobrze, w takim gronie, z takim zapsaem pozytywnej energii wszystko musi się udać :D Wiosna rzeczywiście przyszła i rozgościła się na dobre :D
Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!

Hej, hej! Ja też wypatruję bocianów i im szybciej przylecą tym lepiej! Mam propozycję na połączenie wątków marcowych staraczek z kwietniowymi. Kto jest za? Może ktoś nam to zrobi? Pa

Hej już też tu jestem! Złożyłam propozycję by połączyć wątki zawsze to trochę pożytecznych informacji nie ucieknie. Co wy na to? Pozdrawiam wszystkich! ;D

Oliwka nie mam pojęcia! Ja mam opakowania Luteiny po 30 tabletek i mam brać3 razy dziennie po 1 przez 10 dni 0d 16 do 25dc. więc nic mi z opakowania nie zostanie. ;)

reklama
Margolis, wszędzie Cię znajdę ;)
Jak już pisałam, jestem za połączeniem wątków.
dziewczyny, co tam u Was?
Pozdrawiam wiosennie i ciepło :D

Do góry