reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zaczynam starania...

ja troche zaluje ze tak pozno zdecydowalismy o staraniach.Czytam wiele roznuch forum i nie czesto jest tak jak chcemy.Kolezanka juz sie stara 6 miesiecy:( ja jestem bardzo ciekawa za ktorym razem nam sie uda.Niby jest tak ze jesli po 12 cyklach efektow brak to trzeba isc do lekarza.Ja chce miec dziecko w tym roku zob czy sie uda.

reklama
Zmiana ...... staramy sie we wrześniu :D

Jak sądzicie uda zajść mi sie w ciąże tego dnia co ja chce ? a planowany dzień to 12.08.2007 rok bo chcemy by się urodziło 20.05.2008 roku :D ciekawe czy się uda ...

Mam ndzieje że się uda nam mieć bobaska właśnie tego dnia hihihihihihi

Bardzo chcemy mieć dzidziusia :):):):):)

piszcie wszystko na temt planowania ciąży będę wdzięczna :*!!!!! Pozdrawiam

NieSamowita, a będziesz miała dokładnie 12 sierpnia owulację??
jeśli tak, to jednak nie masz żadnej pewności, że maleństwo przyjdzie na świat właśnie 20 maja...
z zachodzeniem w ciążę i terminem porodu to nie jest tak hop siup niestety, ale życzę ci powodzenia :happy:

blondynkapoznan to zycze powodzenia:-)

u mnie za kilka dni ma przyjsc @ i jestem bardzo ciekawa czy dotrze i czy maluszek juz jest:-)

Witam...:) i ja zaczynam starania...
Poki co polegaja one tylko na mysleniu o tym od czego zacząć...i jak tak dalej pojdzie to nie rusze sie z miejsca....ufff chyba potrzebuje porzadnego kopniaka...dobrze że moj mąz sie niecierpliwi...:-) juz chcialby z wozkiem na spacery chodzic
Pozdrawiam

Hej Dziewczyny!

Ja mam dziś fatalny dzień:-(

Niedługo testowanie i cały czas się cieszyłam: bo piersi ważą tone, bo są całe w niebieskich żyłkach :szok: , bo brzuch boli, bo temp. cały czas wysoka...
A dzisiaj czuję się okropnie jestem nieprzytomna, byłam dzisiaj na jazdach (robię prawko) i jeździłam strasznie:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: !!! No i mam ogólnego doła, a brzuch boli bo dostanę okres, piersi też mi puchły przed okresem, a żyłki hmm... też chyba czasem były:-(

Ratunku niech ten dzień się skończy:sad:

witam kobietki...
ja tez się dzis czuje fatalnie,już drugi dzień mdlości i ogolne oslabienie...juz mialam cicha nadzieje,ze sie udalo a dzis w pracy dowiedzialam sie ,ze w okolicy krazy wirus grypy zoladkowej i wszyscy choruja :( pewnie i mnie dopadlo ...
....a mialo byc tak pieknie!!!
pozdrawiam i trzymam za Was kciuki...

zaczełam starania od stycznia ...cóz ...ten cykl ....bezowocny ..:-( ..ale jestem dobrej myśli .:tak: ...w lutym napewno sie uda:))
zycze powodzenia:)) i przyłączam się do grona:)) :-)

reklama
powiedzcie czy z testowanie czekacie do @ czy testujecie wczesniej? ja chyba bym po 7 dniach testowala:)

Hmmm... Jak ktoś już tu napisał: jeśli chcesz zobaczyć jedną kreskę to testuj po 6-7 dniach ( ja właśnie tak zrobiłam;-) ). Większość dziewczyn testuje w dzień @ lub kilka dni po. Wtedy test jest wiarygodniejszy:tak: . Więc życzę cierpliwości, choć wiem jak jest ciężko:-D .
Ja zatestuje ponownie kilka dni po spodziwanej @ (może 28-29.01). Oczywiście jeśli mnie nie zaatakuje:rofl2: .
Miłego dnia Wszystkim!

Do góry