Ja testuje nawet kilka dni po spodziewanej @ bo mam dosc nieregularne a wole miec pewnosc ze wszystko ok...ostatnio testowałam wczesniej i juz prawie widziałam druga słabiutka linka i po dniu dostałam @ wiec wole sie nie nakrecac:-)
reklama
blondynkapoznan
powrot po miesiacach
ale badzanie krwi pokazuje juz chyba po 10 dniach.Ja bym chciala jak najszybciej wiedziec chyba zreszta jak kazda
Jak przez pierwsze 3 miesiace sie nie uda bede sie martwic.Powiedzcie a sa tutaj jakies staraczki z Poznania? fajnie by bylo sie po zafasolkowaniu pogadac np o szpitalach czy lekarzach w swoim miescie.
Kazdy mysli ze zafasolkowanie jest latwe ale to moze byc nawet proces dlugo-terminowy.Ale mam nadzieje ze nam sie szybko uda nie moze byc inaczej
Jak przez pierwsze 3 miesiace sie nie uda bede sie martwic.Powiedzcie a sa tutaj jakies staraczki z Poznania? fajnie by bylo sie po zafasolkowaniu pogadac np o szpitalach czy lekarzach w swoim miescie.
Kazdy mysli ze zafasolkowanie jest latwe ale to moze byc nawet proces dlugo-terminowy.Ale mam nadzieje ze nam sie szybko uda nie moze byc inaczej
blondynkapoznan
powrot po miesiacach
ja nie robie badan zrobilam tylko krew i mocz.Do gina dopiero pojde jak zob kreski wtedy on mi da skierowania na reszte badan.Ja chyba bede chodzic do lekarza na ul. Głogowska ale nie wiem z jakich szpitali sa ci lekarze.Mi zalezy na lekarzu ze szpitala Raszei.Chciala wybrac Polna ale po tym co sie ost tam stalo chyba zrezygnuje.Kolezanka rodzi w kwietniu w Raszei i zob jak ona mi zda relacje.
z tymi badaniami to jest roznie, czasami lepiej zrobic. Ja robiłam jak sie starałam o pierwszego dzidziusia, ktorego i tak nie udało sie urodzic:-( potem miałam zrobic ale zaszłam w ciaze...a teraz powiedziałm sobie ze spokojnie poczekam jak nie zajde w tym cyklu to w nastepnym...wiem ze mi jest łatwiej niz wam bo juz mam dzidzie...choc tak naprawde juz nauczyłam sie czekac:-) ale wam zycze jak najszybszego zafasolkowania...no sobie tez:-)
Jagus 33,ja do Ciebie...
w Twoim poscie wyczytalam,ze robilas badania dosyc szczegolowe,mam prosbe..jesli mozesz oczywiscie..powiedz mi cos wiecej na ten temat...jestem w podobnej sytuacji,tez stracilam pierwsza ciaze i wlasnie zaczelismy starania od nowa
mam swojego lekarza (jest dobry) ale on nie specjalnie namawial mnie do badan,zeby nie powiedziec odradzal...ponoc dopiero po drugim poronieniu robi sie wszystkie badania,tak stwierdzil
bylam tez *goscinnie*u innego lekarza i ten mial zdanie podobne...grunt to zdrowe podejscie i mocne postanowienie...
nie wiem co o tym myslec,z natury jestem panikara wiec wolalabym miec gwarancje,ze teraz wszystko bedzie ok...tylko kto mi da taka gwarancje
dlatego chcialam zrobic jakies badania zeby spac spokojnie ale delikatnie mowiac odprawiono mnie z kwitkiem
wiec Jagus i Wszystkie starajace sie kobietki podzielcie sie wiedza na ten temat
pozdrawiam
w Twoim poscie wyczytalam,ze robilas badania dosyc szczegolowe,mam prosbe..jesli mozesz oczywiscie..powiedz mi cos wiecej na ten temat...jestem w podobnej sytuacji,tez stracilam pierwsza ciaze i wlasnie zaczelismy starania od nowa
mam swojego lekarza (jest dobry) ale on nie specjalnie namawial mnie do badan,zeby nie powiedziec odradzal...ponoc dopiero po drugim poronieniu robi sie wszystkie badania,tak stwierdzil
bylam tez *goscinnie*u innego lekarza i ten mial zdanie podobne...grunt to zdrowe podejscie i mocne postanowienie...
nie wiem co o tym myslec,z natury jestem panikara wiec wolalabym miec gwarancje,ze teraz wszystko bedzie ok...tylko kto mi da taka gwarancje
dlatego chcialam zrobic jakies badania zeby spac spokojnie ale delikatnie mowiac odprawiono mnie z kwitkiem
wiec Jagus i Wszystkie starajace sie kobietki podzielcie sie wiedza na ten temat
pozdrawiam
blondynkapoznan
powrot po miesiacach
mam kota ale nie przypomina sobie aby o tym pisala
nie robie narazie toxo jak zajde bede robic.Kiedys robilam toxo i byl negatywny.Chcialam zrobic toxo ale prywatnie kosztuje 35zl a musza byc na jakies dwa czynniki toby bylo 70zl.A jak pojde do gina to mi da skierowanie.Chcialam chodzic do gina prywatnie ale jednak bede chodzic panstwowo.Z tego wzgledu ze nie bede musiala placic za badania i za usg, wizyty.Prywatnie bym tylko sobie zrobila USG 4D na pamiatke
Wiesz zast sie na szczepieniem na Wirusowe zapalenie watroby, zoltaczke.WZW musz byc 3 szczepionki ale 2 wystarcza 3 sie robi 6-12 miesiecy po tamtych.Mozna zrobic 3 jak sie wyjdzie ze szpitala.A wracajac do szpitala ja mieszkam blisko szpitala Sw.Rodziny ale on nie dobrych opini wiec chyba odpuszcze.
nie robie narazie toxo jak zajde bede robic.Kiedys robilam toxo i byl negatywny.Chcialam zrobic toxo ale prywatnie kosztuje 35zl a musza byc na jakies dwa czynniki toby bylo 70zl.A jak pojde do gina to mi da skierowanie.Chcialam chodzic do gina prywatnie ale jednak bede chodzic panstwowo.Z tego wzgledu ze nie bede musiala placic za badania i za usg, wizyty.Prywatnie bym tylko sobie zrobila USG 4D na pamiatke
Wiesz zast sie na szczepieniem na Wirusowe zapalenie watroby, zoltaczke.WZW musz byc 3 szczepionki ale 2 wystarcza 3 sie robi 6-12 miesiecy po tamtych.Mozna zrobic 3 jak sie wyjdzie ze szpitala.A wracajac do szpitala ja mieszkam blisko szpitala Sw.Rodziny ale on nie dobrych opini wiec chyba odpuszcze.
blondynkapoznan
powrot po miesiacach
a jesli chodzi o toxo to raczeje sie jej nie obawiam tak na 80% bo nigdy nie zmieniam ja w kuwecie.A duzo osob na toxo poprzez jedzenie surowego miesa czy tez wedlin.
blondynkapoznan
powrot po miesiacach
moj Misiek sie rozchorowal wiec narazie dam sobie spokoj ze staraniami poczekam az dojdzie do siebie.Na szczescie antybiotykow nie łyka
reklama
Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
Jagus33- ja bym dolozyla badania na przeciwciala rozyczki,swinki i odry.... jak to pisalysmy na 30-tkach.... oraz spytala lekarza co on proponuje....