reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zaczynam starania...

reklama
Witaj na forum, ja jestem Agnieszka i juz od jakiegos czasu staramy sie z mezem ale na razie nic nie wychodzi... zycze powodzenia!!

Cześć dziewczyny!
Mam nadzieję, że mogę się przyłączyć :-D. My z mężem staramy sie o Dzidzie od stycznia:tak:. Niedługo zobaczymy czy będę należeć do Szczęściar i uda się zafasolkować w pierwszym cyklu:-). Za kilka dni testuję oczywiscie jeśli nie przyjdzie "wstręciucha". Mam kilka objawów które mogłyby wskazywać, że się udało, ale nie chcę zapeszać ( w sumie obawiam się, że może trochę sobie wmawiam:zawstydzona/y: ). Dam znać.
blondynkapoznan, wagnies oczywiście życzę powodzenia!

24 stycznia bede zaczynac cykl a pozniej powoli staranka.Mam nadzieje ze szybko sie uda:-)
we wtorek ide odebrac wyniki od lekarz zrobilam tylko krew i mocz.Reszte zrobie jak bede w ciazy i gin da skierowania bo szkoda mi kasy na prywatne badania.

Przypomniałao mi sie jak staralismy sie o pierwsze kilka dni wczesniej była juz abstynecja alkoholowa, bron boze zadnego piwa, palenia ograniczone a potem przyjemna praca i udało sie dopiero po meza urodzinkach i po dobrym winku kiedy poszlismy za zywioł, za drugim razem było podobnie bo w moje urodzinki a teraz moze w walentynki...kto wie:-)
Hmm, kto wie, kto wie;-)
W walentynki, fajnie:-)

powiedzcie w jaki sposob sie przygotowalyscie do staran? ja biore folik 6miesiecy zrobilam badania krew i mocz.Reszte badan zrobie jak zob 2 kreseczki mam nadzieje ze gin da skierowania zebym nie musiala placic:)

reklama
Ja postanowilam w tym tygodniu wybrac sie do lekarza. Na razie od pol roku biore witaminki i staram sie dobrze odzywiac: duzo owocow, zdrowe jedzonko, podstawowe badania mam oki, teraz biore sie za szczegoly.... Kupilam testy dla siebie i mezulka: wczoraj zrobilismy pierwsza czesc - na razie wyszla w porzadku, za kilka dni powtorka. Jutro dzwonie umowic sie do gina... i zobaczymy co dalej...

Do góry