reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zaczynam starania...

czesc...tak sie sklada,ze my tez zaczelismy starania wiec chetnie do Was dolacze :) przed kilkoma miesiacami bywalam na tym forum ale los sprawil,ze przestalam byc mama zanim zdazylam sie nia naprawde poczuc...mam nadzieję,że tym razem sie uda choć przyznam,że optymizm miesza się z ogromnym strachem...
Wam wszystkim i kazdej z osobna życze wiele szczescia...no i szybkich efektów Waszych starań :)
pozdrawiam nata

reklama
czesc dziewczyny:) a wiec i ja pozwole sobie na przylaczenie sie do rozmowy.Rowniez staramy sie z mezem o pierwsze dziecko..pierwsze strarania(i miejmy nadzieje ostatnie )mialy miesce 4,5,6 stycznia.niestety nie wiem czy nie popełnilismy w tych datach bledu(probowalismy postarac sie o coreczke:)) jednak cykle mam nieregularne i nie wiem czy "trafilismy" w odpowiednim momencie :( mialo byc 3-4 dni przed owulacją, a owulacje mialam najprawdopodobniej 9 stycznia.Okaze sie juz za 4 dni...NIE MOGE SIE DOCZEKAC!!! ps.biore tylko folik i to stosunkowo niedlugo, jem duzo owocow i warzyw i duzo spaceruje.Badania mialam powierzchowne, bez zadnych morfologii i usg(lekarz mi nie zlecil!!!).Chyba tyle.moze wystarczy???;-)

Witam Kochane Forumki... Trzymam kciuki za Was wszystkie i za siebie też ... mam nadzieję że wszystkie szybka zafasolkujemy :tak::-):-D;-)

U nas wczoraj i przedwczoraj były piękne dwie krechy na testach owu :-) A już myślałam, że to lipa jakaś ;-) wychodzi na to, że w poprzednim cyklu odpuściłam dokładnie przed owu, bo byłam pewna, wg śluzu, że jest już dawno po.

Kunda wielkie dzięki za słowa otuchy...tego mi trzeba:)
Dziś dziwnie się czuję ale to chyba tylko objawy zmeczenia...
Pozdrawiam Was i milego wieczoru zyczę

reklama
Jak sądzicie uda zajść mi sie w ciąże tego dnia co ja chce ? a planowany dzień to 12.08.2007 rok bo chcemy by się urodziło 20.05.2008 roku :D ciekawe czy się uda ...

Z tego co wiem to nie tak łatwo jest zajść w ciąże od pierwszego razu a jeszcze trudniej może być w konkretny dzień... ale trzymam kciuki :-)

Do góry