reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zaczynam starania...

Jagus33 bardzo dziekuje za wyczerpujace informacje...sporo tego zrobilas ale dla dobra sprawy warto zniesc nawet wizyty w przychodniach,stanie w kolejkach,klucie i wszystko co sie wiarze z badaniami...
chwilami mysle,ze tez powinnam cos zrobic a nie czekac na to co bedzie...wiem,ze trzeba wierzyc i byc optymista ale z drugiej strony...

a tak na marginesie to dzis znow zle sie czulam...mdlosci i dziwny bol w podbrzuszu,nie wiem czy to pozostalosci po wirusie czy moze cos zupelnie innego :) poczekamy,zobaczymy

wszystkim zycze milego wieczoru

reklama
ale dzisiaj spokoj na forum.Duzo czytam na temat dzieci i roznych chorobach a teraz tego zaluje bo lapie dolinke ze cos bedzie nie tak.Musze sobie wmowic ze wszystko bedzie ok.Nie czytajcie nic o rzeczach niezbyt przyjemnych bo pozniej juz tego nie da sie wymazac z pamieci

Dziewczyny!
Jestem Szczęściarą:tak: . Nie wytrzymałam i wczoraj kupiłam test i wyszły II. Nie mogę w to uwierzyć:rofl2: . Nie dochodzi to do mnie. W przyszłym tygodniu pójdę do gin. i zrobię badania, żeby potwierdzić to szczęście:laugh2: :laugh2: :laugh2: .
Mój organizm jednak mnie nie oszukał i wszystkie sygnały były zapowiedzią fasolki:tak: :tak: :tak: .
Życzę Wam tej radości, którą ja teraz przeżywam:rofl: .

:-) AMK GRATULUJE

mam nadzieje ze My tez dolaczymy do Ciebie.
powiedz po jakim czasie zrobilas test? czy czekalas do miesiączki.

Dziękuję:-) .
Pierwszy test zrobiłam po 7 dniach i oczywiście zobaczyłam jedną kreskę:-p . Drugi wczoraj w dniu spodziewanej @. No i się udało. Używałam testów Quick Vie:-) .
Czekam na Was. Może spotkamy się w Przyszłych mamach w październiku 2007:tak: .

A i pierwszy test zrobiłam 18.01.2007 po poczułam, że się udało. :-p Jakieś mnie tak tkneło, oczywiście zobaczyłam I, ale nie podłamałam się bo wiem,że to za wcześnie na testowanie:-)

reklama
AMK gratulacje:-)

Ja chyba w tym cyklu nie zafasolkowałam bo czuje jak sie zbliza@ mam juz plamienia :-(
A może jednak;-)
Ja też od kilku dni czułam się i w sumie czuję jak na @. Są tylko niewielki różnice. Większe piersi :rolleyes: ,żyłki i ciągłe zmęczenie (ale takie gigantyczne ). Ostatnio usypiam po dobranocce :-D .

Do góry