reklama
MagdaRybka
mama styczniowa 2008 :)
hej witam Wszystkich serdecznie - choć nie mam dobrego humoru :-( obudziłam się dziś z wielkim pryszczem na brodzie, no i zaczęło się plamienie więc nawet nie próbowałam testować jutro na 100 % mnie zaleje @, bo zawsze się to u mnie tak zaczyna :-( mój mężuś mnie oczywiście pocieszłał cały dzień, że w tym cyklu w końcu się uda, ja jednak chyba zaczynam mieć doła.... oczywiście, że nie chcę przestać się starać, ale chyba dochodzi do mnie stara prawda jak świat, że im bardziej się czegoś pragnie trudniej to zdobyć !? Zobaczymy co przyniesie ten kolejny cykl pozdrawiam
Rudson
Mamy październikowe 2007
hej Ldka ja probuje i probuje z tym suwaczkiem wedlug wskazan i nic ...caly czas mi pokazuje invalid file jak staram sie wstawic w podpis
u mnie zaczyna się cykl 2 :-)
Cieszę sie, że wynalazłam to forum, jesteście skarbnicą wiedzy, sporo się dowiedziałam, głównie niestety o niskim poziomie progesteronu :-(
Fajne przezycie czytać posty dziewczyn o tym jak im test pokazał I, a widzieć jednocześnie suwaczek, że aktualnie rośnie brzuszek albo już i sam dzidziuś
Cieszę sie, że wynalazłam to forum, jesteście skarbnicą wiedzy, sporo się dowiedziałam, głównie niestety o niskim poziomie progesteronu :-(
Fajne przezycie czytać posty dziewczyn o tym jak im test pokazał I, a widzieć jednocześnie suwaczek, że aktualnie rośnie brzuszek albo już i sam dzidziuś
Rudson
Mamy październikowe 2007
Carioca77 -pozdrowionka :-) ja tez nowa na forum i takze uwazam ze dziewczyny sa super :-) trzymajmy sie wszystkie razem a bedzie latwiej, milej i przyjemniej pozdroeionka :-)
Witam
Jestem na tym forum pierwszy raz, w zeszłym tyg byłam na wizycie kontrolnej u ginek. i dostałam wykaz badań jakie mam do zrobienia zanim zaczniemy sie z mezem starac o dzidziusia.
Mam nadzieje ze razem bedzie nam razniej
A czy wy robiłyscie jakies badania przed staraniami?
Jestem na tym forum pierwszy raz, w zeszłym tyg byłam na wizycie kontrolnej u ginek. i dostałam wykaz badań jakie mam do zrobienia zanim zaczniemy sie z mezem starac o dzidziusia.
Mam nadzieje ze razem bedzie nam razniej
A czy wy robiłyscie jakies badania przed staraniami?
Antila
30-tki , przyszłe mamusie
Witaj Eli 14:-)
Jasne, ze będzie raźniej. Jest z kim podzielić swoje smutki i radości.:-)
Ja też jestem na etapie " przedstaraniowym", zrobiłam wszystkie badanka, czekam jeszcze na jeden wynik. No i toxo muszę powtórzyć :-( pisałam o tym na 30 tkach.
Pozdrawiam Cieplutko
Jasne, ze będzie raźniej. Jest z kim podzielić swoje smutki i radości.:-)
Ja też jestem na etapie " przedstaraniowym", zrobiłam wszystkie badanka, czekam jeszcze na jeden wynik. No i toxo muszę powtórzyć :-( pisałam o tym na 30 tkach.
Pozdrawiam Cieplutko
Elżbietka
mother of two sons&angel
eli14 witam serdecznie!!
badanka warto zrobić, przynajmniej te podstawowe (morfologia, mocz, grupa krwi). a staranka w grpuie są fajne
zapraszam do wątku głównego!
badanka warto zrobić, przynajmniej te podstawowe (morfologia, mocz, grupa krwi). a staranka w grpuie są fajne
zapraszam do wątku głównego!
MagdaRybka
mama styczniowa 2008 :)
Witaj ELI 14 !!! Razem będzie nam naprawdę fajnie !!! Ja może nie jestem tu jeszcze zadomowiona, ale się staram ;-) zadomowić Myślę, że w grupie będzie nam lepiej - pozdrawiam papa
reklama
arabella
Mamy październikowe 2007
Witam
Ja też już od dawna marzę o drugiej dzidzi, ale dopiero ostatnio poważniej zabraliśmy się do roboty. Ciekawe jak długo nam pójdzie, bo powoli zaczynam schizować, że jeszcze się nie udało. Niepotrzebnie się nakręcam.
Ja też już od dawna marzę o drugiej dzidzi, ale dopiero ostatnio poważniej zabraliśmy się do roboty. Ciekawe jak długo nam pójdzie, bo powoli zaczynam schizować, że jeszcze się nie udało. Niepotrzebnie się nakręcam.