reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zaczynam starania...

reklama
Wiecie zastanawiam się jak to zrobić żeby przestać myśleć o tym, że chcemy mieć dzidzię, żeby nasze przytulania były spontaniczne i dla przyjemności !!??:confused: Bo ja w tej chwili mam cykl monitorowany i biegam co 2 dni do lekarza na kontrolę, jutro mam mieć podany zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka (chyba że sam pęknie dzisiaj :confused:) I jak to zrobić, żeby przestać myśleć o staraniach ?? Poprostu nie da się dego zrobić... poprostu się staramy (ostatnio to nawet codziennie ) :tak::-) Jak macie jakiś sposób to proszę o radę !!! Pozdrawiam

Droga Magdo..To chyba naturalne , ze sie mysli, bo to konkretna praca w konkretnym celu:)No ja niestety nie umiem Ci pomoc , bo u mnie bylo podobnie . Kazdy wieczor konczyl sie zastanawianiem czy to juz czy jeszcze.. Ciezko sie wyluzowac, moze pocieszy Cie mysl , ze nie tylko Ty tak masz:) Zycze owocnej pracy, ale jakze milej. Oj zeby wszystko bylo takie przyjemne..

Wiecie zastanawiam się jak to zrobić żeby przestać myśleć o tym, że chcemy mieć dzidzię, żeby nasze przytulania były spontaniczne i dla przyjemności !!??:confused: .....
Ja też mam czasami taką obsesję. Tak bardzo chcemy mieć dzidzię i staramy się od maja. Krótko czy długo? I tak i tak. Sama chciałabym o tym nie myśleć. Bociany odleciały ale, ............ gwiazdka niedaleko. Może Mikołaj przyniesie nam fasolkę pod choinkę??????? ;-)
Taki cudowny moment i chwila jak święta. Prezent byłby superowy na tą okazję, prawda??

Taki prezent na Święta - byłby naprawdę super !!! :tak: I życzę Wam tego z całego serca (no i sobie oczywiście też) ;-)oby ziściły się nasze wszystkie pragnienia !!! Dziś miałam zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka i byłam u kontroli u lekarza dziś wieczorem, ale pęcherzyk jeszcze nie pęk ??!!:confused: Dziś mój małżonek ma nockę więc nici z przytulania, ale jutro to mu już nie popuszczę...;-) (i jak tu przestać myśleć :confused:) owocnych starań - pozdrawiam papapa

To i ja po przerwie, zaczynam w tym wlasnie watku. Staramy sie drugi miesiac i mam nadzieje, ze po tej @ nastepnej juz dlugo nie bedzie :D

witajcie!

W tym cyklu moj organizm zrobil mnie mocno w konia. Okres spoznil mi sie chyba z 12 dni... brzuch bolal jak nigdy wczesniej itp, ale testy byly negatywne. Dzis przyszla @

a my juz sie w sumie nastawilismy. Mielismy okazje by sie zastanowic, ze chcemy mimo, ze moze lepiej byloby jeszcze poczekac z paru wzgledow, ale z drugiej strony jakby sie tak doglebnie zastanawiac to zawsze jest to COS, zeby jeszcze poczekac...

Dzis zaczal sie nowy cykl i moglibysmy sie intensywnie starac :-p
Eh chyba lepiej zaliczyc wpadke bo tak to czlowiek za duzo mysli :baffled: ;-)

reklama
Lidka
Hej lidka jak ten suwaczek sobie wstawilas bo ja walcze i walcze :-)

Hej dziewczyny my tez staramy sie jak mozemy nie myslec i sie wyluzowac...ale wy mnie przynajmniej rozumiecie ze sie nie da jak sie bardzo chce...kalkulacje, przeliczenia, testy owulacyjna to dla mnie teraz codziennosc...chyba brakuje mi tej spontanicznosci...a mezus sie tak stara :-)
P.S od jutra probujemy od mowa..trzymajcie kciuki :-)

Do góry