Różyczka75
z ogrodu...
Anulaws- współczuje nieprzespanej nocki. Nasz mały takie jazdy robił jak sie urodził do konca 1 m-ca (masakra). Ja na oczy nie widzialam taka byłam słaba i nieprzytomnna, ale wtedy to kolki pamietam były no i wiadomo miał też noc za dzień... Co do picia herbatek..hmm wciskam mu herbatki, nawet zaczał chetnie pić mi koperkową..nie dawałam jej bo po 1. po niej miał zawsez wieksze wzdęcia, a po drugie tez za nią nie przepadał. teraz mu się odmieniło i moge opróznić zapasy domowe.
Ty masz dwójkę dzieci to nawet sobie nie wyobrażam, podziwiam matki mające więcej dzieci niż jedno, mi starczy mój mały i juz mam dosyć..
A co do teściowej no cóż: staram się być wyrozumiała, chcoiaż trudno mi czasami jednak zrozumieć, jak mozna wyjśc z wprawy zajmowania się dzieckiem tzn chodzi mi o podanie czegoś do picia czy chocby potrzymania odpowiedniego na rękach, skoro wychowalo się troje dzieci. No ale widac wszystko możliwe haha:-)
Ty masz dwójkę dzieci to nawet sobie nie wyobrażam, podziwiam matki mające więcej dzieci niż jedno, mi starczy mój mały i juz mam dosyć..
A co do teściowej no cóż: staram się być wyrozumiała, chcoiaż trudno mi czasami jednak zrozumieć, jak mozna wyjśc z wprawy zajmowania się dzieckiem tzn chodzi mi o podanie czegoś do picia czy chocby potrzymania odpowiedniego na rękach, skoro wychowalo się troje dzieci. No ale widac wszystko możliwe haha:-)