reklama
paulinka109
Fanka BB :)
Ahh... Dziewczyny ja to zabiłabym za koszyczek, świeżych, pachnących, prawdziwych TRUSKAWEK!!! A jeszcze takich ze smietaną mmmmmm.... Malny i arbuz nie dają mi spokoju... Poza tym to jakichś takich większych zachcianek nie mam... Może niektóre z Was pamiętają jak na głównym wątku pytałam jak to jest z piciem kawy w ciąży... Teraz juz nie umiem na nią patrzeć ))
Jak tak się czyta te Wasze zachciankowe posty to aż się gęba śmieje
Mysza - za przypomnienie o arbuzie masz odemnie klapsa w siedzenie!!!! Normalnie jak go nie kupie to chyba się wścieknę Juz mam w zołądku turbulęcje hehe
Jak tak się czyta te Wasze zachciankowe posty to aż się gęba śmieje
Mysza - za przypomnienie o arbuzie masz odemnie klapsa w siedzenie!!!! Normalnie jak go nie kupie to chyba się wścieknę Juz mam w zołądku turbulęcje hehe
Miłka79
Zaangażowana w BB
Chyba mam ochotę na winogron...
A ja dziasiaj strasznie chciałam pizze ... i jak już dostałam to myślałam, że jednego kawałka nie dam rady zjeść tak mi się jej odechciało ... ale zjadłam 4 żeby nie zrobić przykrości mojemu bo specjalnie leciał do bankomaty, żeby zapłacić ...
ja mam generalnie ochotę na owoce kwaskowate raczej ... ale przypomniałyście mi jeszcze o truskawkach ... chyba mam jeszcze gdzieś zakamuflowane mrożone to sobię koktail zrobię ...
ja mam generalnie ochotę na owoce kwaskowate raczej ... ale przypomniałyście mi jeszcze o truskawkach ... chyba mam jeszcze gdzieś zakamuflowane mrożone to sobię koktail zrobię ...
Miłka79
Zaangażowana w BB
No właśnie duzo się chce a jak przyjdzie co do czego to ochota odchodzi... Ale może to i dobrze...
reklama
Jamam tak bardzo czesto ze cosmi sie chce a jak juz to mam to juz nie mam ochoty i chce mi sie czego innego i takk cały czas No ale cóz,takie życie. Masz racjeMiłka79 lepiej jest tak niż bysmy jadly wszystko na co mamy ochote