reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zachciewajki :)

reklama
Ostatnia edycja:
a ja nie przytyłam ani grama i zaczynam sie martwic chociaz mój gin mówi ze do polowy ciązy jak nie przytyje to bedzie ok. A jesli chodzi o jedzenie to sie nie głodze jem tyle ile mam ochoty. A w nocy obudziłam się i miałam taka straszna ochote na cukierki irysy z makiem :) Nie wiem skąd mi sie wziąl ten smak bo wieki ich nie jadłam :)

U mnie ciąg dalszy truskawek...

Ja w ciągu 4tyg przytyłam 1,1kg ... jeszcze przez miesiąc biorę Dupka więc myślę że po odstawieniu waga nie będzie szybował tak do góry.

A ja przytyłam 1,4 w 3 tyg. Zgroza. Nie wiem o co chodzi. Cały czas mnie mdli - znowu. Bo jak tylko trochę zjem to wystarczy mi za dwoje. Na zachcianki nie starcza mi siły i ochoty....

co do wagi to mi lekarz polecił sprawdzac wg BMI i rzeczywiście jakoś lepiej to u mnie wygląda, a nie przytyłam jak się zważyłam jednak nic. Na razie się tym nie martwię, bo przy pierwszej ciąży też nie tyłam. Z co do zachciewajek to wczoraj pochłonęłam jak opętana 3 bułki z twarożkiem, ale miałam ochotę na to!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MNIAM!!

reklama
Ja od początku ciąży przytyłam równy kilogram :) Z 58,3 na 59,3. Śmialiśmy się z ginką, ze chyba mam wagę w głowie zamontowaną :D Wg. tego wskaźnika wagi (bmi) to jest u mnie prawidłowo. Kolejna wizyta za 2,5tyg zobaczymy jak teraz będzie. Ja się tu martwię zeby nie przytyć w nadmiarze a mój mężulek już się nie może doczekać dodatkowych kg :D to troszkę podtrzymuje na duchu :)))))

Do góry