reklama
katagorka20
Fanka BB :)
a ja róznie jem... raz na słodko raz na ostro...dzis juz zjadłam prawie kg winogrona, a teraz na obiadek bede kluski śląskie z sosikiem i mięskiem wołowym))
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
A ja wcinam do porzyg...nia cheetosy keczupowe, no i w lodówce zawsze jest jakaś puszka coli lub pepsi:-zawstydzona/y:
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
U mnie ostatnio na topie są owoce...kiwi,banany,brzoskwinie i słodziusienki ananas Dla dziewczyn które lubią słodycze polecam świeżego ananasa jest mega słodziutki a do tego suszone śliwki,żurawinę oraz rodzynki...bo winogron mi nie wchodzi
corina
a ja mam straaszną ochotę na lody o smaku śmietankowo-pomarańczowym:-) tylko nie wiem czy takie dostanę... kiedyś były w takich mniejszych kubeczkach chyba z scholler-a cos w nazwie manhatan było.. kojarzycie? moze wiecie czy nadal mozna takie kupic? pysze były takie kwaskowate:-)
julita1212
oj ale narobiłyście smaka tymi lodami!!! a ja lodów nie moge
katagorka20
a ja mam pyszny sorbet malinowy z grycana kupione w lodziarni Grycan wczoraj plus bita smietanka 30% mniam a dla męza w wersji bez smietanki
julita1212
Reeeeeeety ja też chcę truskawki!!!! Takie naleśniki z truskaweczkami...mniam
reklama
katagorka20
ja truskawki świeze to ubóstwiam w ciąży!! tylko ostatnio ciężko je dostać w sklepach...
Podziel się: