reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
U mnie z jedzeniem to różnie bywa...ale dziś śniadanie jadłam na dwie raty...pół bułki zjadłam jak wstałam 0k 6.30 a drugie pół i pół dania i mała filiżanka kawy ok 10.00 i wiecie co mnie zaskoczyło ...zjadłam aa kawy nawet nie zdążyłam dopić bo ogarneła mnie taka sennośc że szok usnełam w sekundę
Na obiadek był schabowy przygotowany na parze, młode ziemniaczki i pierwszy raz w tym roku skusiłam się na pomidorka z dodatkiem jogurtu...wszystko posypane świeżutką pietruszką prosto z ogródka....pychotka...
Jeśli chodzi o ilość mojego jedzenia to był to jeden ziemniak(bo ja ich nie tłukę tylko takie w kawałkach), kotlecik i ćwiartka pomidora;-) wszystko zmieściło się na małym talerzyku takim deserowym a jak to zjadłam to myślałam że sie kurna ociele...a mama siedzi w pokoju i mówi do mnie że miała być Majeczka a nie mały cielaczek
Ale kuuuuuuuuusicie tymi lodami dobrze że nie mam żadnego w lodówce
Na obiadek był schabowy przygotowany na parze, młode ziemniaczki i pierwszy raz w tym roku skusiłam się na pomidorka z dodatkiem jogurtu...wszystko posypane świeżutką pietruszką prosto z ogródka....pychotka...
Jeśli chodzi o ilość mojego jedzenia to był to jeden ziemniak(bo ja ich nie tłukę tylko takie w kawałkach), kotlecik i ćwiartka pomidora;-) wszystko zmieściło się na małym talerzyku takim deserowym a jak to zjadłam to myślałam że sie kurna ociele...a mama siedzi w pokoju i mówi do mnie że miała być Majeczka a nie mały cielaczek
Ale kuuuuuuuuusicie tymi lodami dobrze że nie mam żadnego w lodówce
Jejku dziewczyny a ja to wogóle jem teraz malutko że niewiem czy to dobrze czy źle... w sumie tak samo miałam jak z synkiem byłam w ciąży... Ale jakos tak nakładam sobie obiad jak dziś, bitki wołowe z kartofelkami, wyszły mniam, a ja zjadłam moze lyzke kartofli i taki jeden kawałek miesa i tyle...
Tez tak mam ostatniczami bym jadła,a do brzucha mało wchodzi;-).Wydaje mi się że mały uciska na żołądek i mniej mi się tam przez to mieści .
Przypomniało mi się że mam jeszcze skitranego maćka toffi,tak mi się chce go zjeść,ale chyba juz na dziś odpuszczę, zjem go na śniadanie .
Podziel się: