reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zachcianki jedzeniowe

ja już po lodach, kupił moje ulubione :) Przyszedł ze sklepu, biegnę i myślę sobie "a jeszcze jak by tak słodka bita śmietana" ...wchodzę do kuchni patrze są lody i jest smietana ;D:D

reklama
Dzisiaj pół godziny zastanawiałam się czy kupić sobie loda czy nie ale zrezygnowałam trochę się bałam:(((

Lody to teraz moja słabość :laugh2:.Smaka mi narobiłyście więc idę do lodówki po śmietankową krówkę z algidy :tak:moje ulubione.

mnie naszła straszna ochota na lasagne.. z uwagi na to, że dziś cały dzień siedzę w domu, wczoraj postanowiłam kupić wszystkie składniki i od południa zacząć działać.. dziś rano się budzę i co!?!?!?! zapomniałam o najważniejszym - nie mam mięsa mielonego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: najbliższy sklep hen hen, ja dziś bez auta, za chwilę zacznie padać no i weź!!
już się najadłam :crazy:

reklama
Jejku dziewczyny a ja to wogóle jem teraz malutko że niewiem czy to dobrze czy źle... :dry: w sumie tak samo miałam jak z synkiem byłam w ciąży... Ale jakos tak nakładam sobie obiad jak dziś, bitki wołowe z kartofelkami, wyszły mniam, a ja zjadłam moze lyzke kartofli i taki jeden kawałek miesa i tyle...

Do góry