reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ząbkowanie...

1.gif
1.gif
1.gif

brawo ZUZA
9.gif
9.gif
9.gif
9.gif

reklama
Gratuluje małej Zuzi i Adasiowi !!!!!:-):-)

Szymek ma też pierwszego ząbka i czekamy na drugi!:tak:;-):tak:;-)

Niebyło łatwo wyżynał się pare godzin i mały marudził bardzo,dwie doby nie przespane.
Fajnie że tak szybko,Martynka pierwszy ząbek dostała dopiero w 9 mc:eek:

No proszę, proszę szybko nam się grono ząbkowiczów rozszerza:tak: :-D :laugh2: .
Gratulacje dla Zuzi!!!:-) :-) :-) :-)

U nas tez nadal cisza w sprawie zabkow, ale nie nastawiam sie na nic bo lekrka po obejrzeniu dziaselek powiedziala ze u Oliwii predko zabkow napewno nie bedzie.

Slicznie dziekuje w imieniu Zuzanki za wszystkie gratulacje i zyczonka. :-D :-D :-D Jestem z Niej taka dumna! :tak: A jaka frajde sprawia Jej ten zabek. :-D Caly czas jezdzi po nim jezyczkiem,chyba,Ja to laskocze. :-D :-D :-D

reklama
GRATULACJE !!! ( WIDZISZ AGUTKO WCZORAJ PISAŁAM CI , ŻE ZĄBEK TUŻ TUŻ I ...JEST:-D )

Do góry