reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie...

GRATKI dla Emilki! :-)

U nas narazie cisza. Pierwsze 8 zebow szlo w tempie zabojczym wrecz :szok::-D A teraz od ponad 2 miesiecy cisza..... Moze cisza przed burza :confused::-D

reklama
Filipowi wyszedł wczoraj kolejny ząbek, prawa górna jedynka. Ma już w sumie 5. Niestety te jedyneczki idą dość boleśnie, w nocy budzi się a najgorzej jest nad ranem bo wtedy płacze i trudno jest mi go uspokoić:-(.

reklama
Dzisiaj rano,podczas mycia Zuzanki sprawdzilam Jej dziaselka. No i stwierdzilam tylko,ze na dole,w miejscu,gdzie maja sie pojawic dwojki,jest oooogromna gula.,ale zabkow ani widu ani slychu... :sorry2:
Poszlysmy do mojej Mamy po cos tam,no i Zuzia sobie biegala,podjadajac chlebek ryzowy. ;-)
Podeszla do mnie,zlapala moja reke i mnie ugryzla. :-p A ja nagle... poczulam,ze Zuzi...

WYSZEDL SIODMY ZABEK!!! :-D :-D :-D

I byla to wlasnie dwojeczka. :-D Lewa dolna. :-D :tak:

Do góry