reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ząbkowanie...

Edi no co Ty:szok:, jakby dzieciakom w tym wieku szarzały zęby od herbaty, to bedąc w naszym wieku chodziłyby już chyba szczerbate:-p:-D;-):-)

A właśnie czy zaczynacie juz jakos czyścić te małe ząbalki:confused::dry:U nas szczoteczka jak na razie leży w szafce:dry:, ale jakos nie mam za bardzo pomysłu jak takie pierwsze szczotkowania (jeżeli w ogóle to szczotkowaniem można nazwać) powinno wyglądać:confused::confused::baffled::baffled::baffled::dry:

reklama
My codziennie przy kąpieli "szczotkujemy" ząbki szczoteczką nr 2 z Canpola. TO chyba raczej wyrabia nawyk w dzieciaczkach niż czyści. Poza tym to kolejna fajna zabawka w rękach Adaśka :rofl2::-D

Gratulacje dla Adasia. Pati miała kiedys tą szczoteczkę ,ale wziełyśmy ją na spacer i zgubiła. Ja się zastanawiam nad pastą bo narazie można też ja na palec i tak czyścić.

A ja tak sie zastanawiam,czemu Zuzi nie wychodza zabki. :-( Ma tylko 2 dolne jedyneczki,ale one pojawily sie w marcu. Dziaselka popuchniete,ale kielkow ani widu ani slychu. :-(

A moje dziecko przez te wychodzące jedynki jest nieznośne strasznie i potwornie marudne:dry::baffled:, a teraz to w ogóle wyglada z tymi górnymi dwójkami jak wampirek:-p:-D:-D

Brawo dla Przemka! :yes::-):yes:
Bezbolesnego wyrzynania dla Aluni i Pati!:biggrin2::biggrin2::biggrin2::growl::growl: :growl:
Maja nadal 2 dolne zębole, mały zastój jak u Zuzy! choć dolne dwojki nadchodza, chyba!:eek:

reklama
Do góry