reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ząbkowanie...

GRATKI dla zębaczy!U nas dziś się przebija druga dolna jedyneczka i jest marudzenie, ze hej... (teraz śpi)

reklama
Gratulacje dla wszystkich zębatych dzieciaczków!
U nas też zaczął przebijać się pierwszy ząbek. Jak wyjdzie to dam znać. Na nieszczęście jest to teraz kiedy Dominik ma ospę. Jest gorączka, swędzenie, bolące dziąsełka i mała biegunka. Wszystko się teraz zebrało i jest ciężko. Już oboje z mężem wysiadamy. Tak mi go szkoda!

MAMOMISIA trzymaj sie!!! A dla DOMINICZKA buziaki w piętuchy i brawo za pierwszy ząbek - oby jak najmniej bolało!

U nas ciąg dalszy wyłażenia ząbka - czyli giga marudanie....

Gratulacje dla wszystkich "zębolków".
Mój Roman stanął w miejscu - wciąż całe jego uzębienie stanowią 2 dolne siekacze :-)

Oleńce przebiły się dwie górne jedyneczki:-):-):-):-). Marudzenia było malutko. Dwa dni budziła się w nocy z płaczem koło północy, ale dostawała paracetamol i natychmiast zasypiała i spała już dobrze
Od dłuższego czasu mam wrażenie, że zaraz wyjdą dolne dwójki, bo dziąsełka są już takie rozpulchnione, ale jakoś ich nie widać. Zamiast tego wyszły górne jedynki, których się w ogóle nie spodziewałam

reklama
No to u nas zaczyna wyrzynać sie górna jedyneczka, czyli będzie to 5 zębolek Alicji:-p;-):-)

Gratulacje dla Oli i innych uzębionych:tak:

Do góry