reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ząbkowanie...

reklama
Magdah1 ja kupiłam Dentinox-Gel bo słuszłam, że podobno jest bardzo dobry kosztował ok. 20zł. Choć są inne tańsze. Ale który jest dobry to z włąsnego doświadczenia Ci nie powiem bo mój Dominiś jest jeszcze bezzębny i nie miałam potrzeby go używać. JESZCZE!!!

Magdah1, calgel jest też w miarę dobry, na jakiś czas koi ból.
Idź do apteki tam napewno coś Ci panie doradzą.

ADASIU nasz Ty zębolku śliczny Buziaki ( a się mojej córce facet trafił - z żebami! :)

KAMILKU Tobie równiez gratulujemy

moja wiciusia od jakis 3 dni jest marudna i nie chce za duzo jesc zupek albo obiadkow to juz wogle jak widzi lyzke to odrazu zamyka buzie i robi krzywe miny i nawet na sile nie da sobie wepchnac jedzenia tak zaciska usteczka:no: a mleka tez malo je troszke podziubie i zaciska ustka czy to mozliwe ze nie ma apetytu dlatego ze ida zabki???

Wszystkim uzębionym GRATULUJEMY!

I spieszymy donieść, że Igorkowi wyrasta trzeci ząbek - górna lewa jedynka a Nataszce pierwszy - dolna jedynka!!!

reklama
Do góry