reklama
dziewczyny powiedzcie mi prosze czy waszym dzieciakom juz rosną stałe szóstki? Bo młodej sie dwie wykluły - wielkie toto takie i zajmuje jej całą tą powierzchnię z tyłu za piątką.
Tyle ze nam jeszcze nic nie wypadło. Jedynka sie kiwa i kiwa ale nie wiem czy powinnam coś z nią robić czy to samo wypadnie?
Tyle ze nam jeszcze nic nie wypadło. Jedynka sie kiwa i kiwa ale nie wiem czy powinnam coś z nią robić czy to samo wypadnie?
Oli wyrasta dolna 2 a 1 prawie jest na wylocie. Czy zauważyłyście może, żeby Wasze dzieciaczki zaczęły seplenić? Ola tak brzydko mówi, że logopeda złapała się za głowę. Język siedzi ciągle w dziurze i trzeba tłumacza, żeby ją zrozumieć.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
mamy kolejnego ruszajacego sie zeba...gorna dwojka...
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
U Martusi żaden ząbek się nie rusza, szóstek nie widać- no ale pierwszy ząbek jej wyrósł jak miała skończone 11 miesięcy, to i wymiana z opóźnieniem pewnie będzie.
Czwórka po trzech miesiącach, sześciu wizytach u trzech dentystek, w tym dwie próby z podaniem podtlenku azotu- nieudane, wreszcie naprawiona, komentarz Mysi po "Wiesz mamusiu, miałaś rację, tylko odrobinkę bolało" i zażyczyła sobie, że tylko do tej dentystki chce chodzić. Ufff, ile mnie to nerwów kosztowało...
Czwórka po trzech miesiącach, sześciu wizytach u trzech dentystek, w tym dwie próby z podaniem podtlenku azotu- nieudane, wreszcie naprawiona, komentarz Mysi po "Wiesz mamusiu, miałaś rację, tylko odrobinkę bolało" i zażyczyła sobie, że tylko do tej dentystki chce chodzić. Ufff, ile mnie to nerwów kosztowało...
reklama