reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ząbki

reklama
Dzięki!:-)

Fredzia, specjalnie spojrzałam na tym wątku, ze zabek zaczął sie kiwac Wojtkowi 23 stycznia. ak więc dwa miesiące sie ruszał zanim wypadł.

Rusia, zwykle zabki zaczynają się ruszać koło 6 roku zycia, więc jeszcze jest czas. Dzis wypytywałam Wojtka, ile dzieci u niego w grupie nie ma juz zabków. A śledzi to bardzo dokładnie. ;-) I wyszlo, ze tylko kilkoro. Reszta - zdecydowana większość - ma komplet.

U nas wieści nastepujace wypadła druga górna jedynka, po wizycie u dentysty okazało sie ze Wojtek ma wszystkie szóstki w tym jedną musielismy zaplombować reszta git czekamy jak urosną:-D

Sylwia a Wojtuś to tak spokojnie dał sobie zaplombować zęba? No i najważniejsze, czy ruchome zęby Waszych dzieci wypadły same czy trzeba im pomóc wypaść?. Oli ruszają się już dwa-dolna 1 i 2. Panika na całego. Dzisiaj zauwazyłam,że leciała jej krew z 2 (giba się najdłużej). Miałam ochotę jej wyrwać, ale sama nie wiem czy tak się robi. Może samo wypadnie....

reklama
Do góry