reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki

Wielkie brawa dla Wojtka a jeszcze większe dla dentysty! Sprawić, żeby taka wizyta nie należała do traumatycznych to jest coś!

reklama
Brawo Wojtas!
Duska lubi kazdego lekarza. a i dentysty byla dwa razy i tez jej sie podobalo;-)
ona od najmlodszych lat lubila lekarzy..
a Gracek stanowczo nie! wchodzi do lekarza i od razu wtula sie we mnie...nawet jak Pani mi do gardla zagladala darl sie w nieboglosyyy...:szok::-D..a jak dzis tylko go osluchiwala...to musialam go sila trzymac:-D:-D:-D:rofl2::eek:..
mam dwojke zupelnie roznych dzieci..:-D

Moi to lubią wszystkich lekarzy. No ale dentysta na razie nic nie robił oprócz oglądania ząbków.

Fredzia, czekaj, aż sam wypadnie.

No i wypadł. Najpierw był wielki szok i lekka panika a później złapała za telefon i obdzwoniła wszystkich informując, że wypadł jej pierwszy ząb. Tak więc nie było źle. Najlepsze jet to, że jedynka też postanowiła pójść w ślady dwójki i już się chybocze.

Olcia gratulacje.

A powiedzcie mi czy na tym pustym miejscu waszym juz sie wyzynaja zeby? Julkowi niedawno wypadl a juz dzis widze biala kreska ma na dole...nowy zab juz widac. To normalne, ze tak szybko wychodza?

reklama
Do góry