reklama
Brawo Wojtas!
Duska lubi kazdego lekarza. a i dentysty byla dwa razy i tez jej sie podobalo;-)
ona od najmlodszych lat lubila lekarzy..
a Gracek stanowczo nie! wchodzi do lekarza i od razu wtula sie we mnie...nawet jak Pani mi do gardla zagladala darl sie w nieboglosyyy.....a jak dzis tylko go osluchiwala...to musialam go sila trzymac..
mam dwojke zupelnie roznych dzieci..
Duska lubi kazdego lekarza. a i dentysty byla dwa razy i tez jej sie podobalo;-)
ona od najmlodszych lat lubila lekarzy..
a Gracek stanowczo nie! wchodzi do lekarza i od razu wtula sie we mnie...nawet jak Pani mi do gardla zagladala darl sie w nieboglosyyy.....a jak dzis tylko go osluchiwala...to musialam go sila trzymac..
mam dwojke zupelnie roznych dzieci..
No i wypadł. Najpierw był wielki szok i lekka panika a później złapała za telefon i obdzwoniła wszystkich informując, że wypadł jej pierwszy ząb. Tak więc nie było źle. Najlepsze jet to, że jedynka też postanowiła pójść w ślady dwójki i już się chybocze.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Gratulacje dla Olci przyjdzie wrozka?
Olcia gratulacje.
A powiedzcie mi czy na tym pustym miejscu waszym juz sie wyzynaja zeby? Julkowi niedawno wypadl a juz dzis widze biala kreska ma na dole...nowy zab juz widac. To normalne, ze tak szybko wychodza?
A powiedzcie mi czy na tym pustym miejscu waszym juz sie wyzynaja zeby? Julkowi niedawno wypadl a juz dzis widze biala kreska ma na dole...nowy zab juz widac. To normalne, ze tak szybko wychodza?
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Tak szybko wychodzą