reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Gluszek tez mam taki albumik:-) wlasnie musze uzupelnic bo dzis pojawil nam sie 7 zab i mloda cholernie zle dzis w nocy spala...Zapodalismy panadol i bylo lepiej...
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Nieeee..... u Lolka czwórka , u Noemi 7 ząb .... Ja chyba solidaryzuję się z heatherkiem i zajrzę tu dopiero jak Marcinkowi wyjdzie do końca ta uparta jedynka ;-)
Też mamy albumik ale ja wyrodna matka tylko pierwsze dwa wpisałam - muszę sie poprawić Ale jak widzicie średnio w 13 m-cu podają że 4 ki wychodzą więc nie jest aż tak bardzo do przodu ale te jego dziąsła to wyglądają jak wielkie napuchnięte purpurowe gule no i czemu te dwójki dolne uparte nie chca wyjść to nie wiem - widac je od ładnych paru miesięcy
Mamy więc 7 zęboli - jedynki dolne i górne, dwójki górne i czwórkę dolną lewą
Mamy więc 7 zęboli - jedynki dolne i górne, dwójki górne i czwórkę dolną lewą
reklama
Ja nie wiem co z tymi zębami ale u Mateusza na pewno nie idą tak jak powinny tzn. jak opisują w poradnikach. Narazie jest bez zmian tzn. są dolne jedynki no i widac że dolne trójki chcą się wybic ale nie mogą coś:-) Nie wiem ale jak mi przyjdzie iśc z nim do dentysty to pewna jestem że później go na łańcuchach będę tam prowadzac Tak gdzieś kiedyś czytałam ze jak do roku czy raczej do półtora nie będzie norma zębowa to do dentysty trzeba się udac Wyobrażam sobie jak Mati by buzię do oglądania otworzył...