reklama
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Dzieeeeki, Asia
ps. wcale tu nie zagladam, to jakos tak samo wyszlo ;-)
A mamy cię !!!! :-)
marzena9
Fanka BB :)
a u nas poza dwiema dolnymi jedynkami cisza....
nic nie napucniete, nic nie widac za to niunia jest zmierzla, slini sie, czasem grymasi przy jedzeniu i zastanawiam sie czy to jakis kryzys dziesiatego miesiaca czy co? no i kiedy cos wylezie nowego skoro w paszczy NIC sie nie dzieje...
nic nie napucniete, nic nie widac za to niunia jest zmierzla, slini sie, czasem grymasi przy jedzeniu i zastanawiam sie czy to jakis kryzys dziesiatego miesiaca czy co? no i kiedy cos wylezie nowego skoro w paszczy NIC sie nie dzieje...
Gratulacje dla dzielnym Zęboszy!
Heatherku, ja tam Matisiowi stale kibicuję. Pomyśl tylko, jak wszystkie ciotki z BB będą piały i piszczały z radości, jak już Wam coś wyjdzie. Apetyt rośnie w miarę jedzenie.... I napięcie jak w jakimś thrillerze Co dzień większe!
Heatherku, ja tam Matisiowi stale kibicuję. Pomyśl tylko, jak wszystkie ciotki z BB będą piały i piszczały z radości, jak już Wam coś wyjdzie. Apetyt rośnie w miarę jedzenie.... I napięcie jak w jakimś thrillerze Co dzień większe!
Gratulacje dla dzielnym Zęboszy!
Heatherek DOKŁADNIE!!!
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
W ogole juz nie chce czytac tego watku..... Zajrze tu dopiero, jak Mateusz postanowi dostac pierwszego zeba ;-)
Heatherku, ja również zajrzę tu, jak zostanę mamą zębacza
Czyżby tylko Mateuszek i Martusia zostali??
Gratulujemy nowych ząbków!
reklama