reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki

KASIA DE FAJNY SPOSOB NA ZROBIENIE ZDJECIA ZABKOW.
MOJ MAXIOR JAK TYLKO PROBUJE ZAJZEC W POSZUKIWANIU ZEBOW TO OD RAZU BUZKA NA KLUDKE,PEWNIE TWIERDZI CO JA KON JESTEM,ZEBY SPRAWDZAC MI STAN UZEBIENIA,HA,HA,HA
A PÓKI CO UA MAXIORKA 4 ZABKI ,JEDYNKI I DWOJKI DOLNE ,PIATY W DRODZE-GORNA LEWA JEDYNKA.

reklama
Wylazły nam kolejne dwa zęby tym samym w paszczy mamy już 8 :-D :-D Wojtek Mamootowy przybij piatkę:-) no i jeszcze jedno 9 ząb już tuż tuż:-)

GRATULACJE WOJTUSIU!!! PRZYBIJAM PIĄTKĘ - WOJCIASZEK:-)
U nas na razie dalszych ząbków nie widać, choć dziąsełka czerwone. Ale jak dobrze wszystkie wiemy, od czerwonych dziąseł do ząbków dużo czasu może upłynąć.

Kasiu, śliczna fotka ślicznych ząbków!

U nas jakoś z tym myciem idzie. Zawsze najpierw ja mu szoruję, a potem daję mu szczoteczkę, żeby "poprawił" i on ją sobie gryzie. Zwykle jak zabieram, to jest protest....

Sumka to znaczy w ogóle już nie karmisz? Jak to znosisz? Jak nocki Kubusia bez cycusia?
a my ząbki pokażemy w galerii zdjęć

Sumka to znaczy w ogóle już nie karmisz? Jak to znosisz? Jak nocki Kubusia bez cycusia?

Właśnie, sumka, podziel się doświadczeniami! Czy zamiast cyca dajesz Kubiszonowi modyfikowane? Czy On je w nocy? Ja jakoś sobie tego nie wyobrażam, tym bardziej, że Miki nie pije z normalnego cumla, tylko napoje z niekapka i reszta łyżeczką.

Musialam mlodecz czopka przeciwbolowego zapodac na te zeby-ale wyla-az zal:-:)-:)-:)-(
A dziasla wygladaly jak dwa cycki od krowy...Jakies takie wydluzone...Jakby na dwie gorne jedynki dziaslo naciagnac-tak u wastez to wygladalo?:eek:

O rany, Pati, wyobrazilam sobie to, co napisalas o tych jedynkach.... Jak to musi Mala bolec!!!! Usciskaj ja tam od cioteczki!! :szok: :szok: :szok:

reklama
Oj bolalo bolalo-strasznie dzis plakala...Nawet z tatausiem nie chciala byc...Kapiel tez nie byla radocha...A zeby rosly dzis w takim tepie ze az nieprawdopodobne...Jeszcze rano bylo wszystko jak wczoraj a po poludniu juz jakies 3 mm urosly...Na koncu dziasla wypelnione byly krwia...Pierwszy raz cos takiego widzialam...

Do góry