Baśka słyszałam że trzeba udawać że nic się nie stało, jego bawi twój krzyk więc robi to specjalnie, a jak nic nie będziesz robić to nuda i przestanie. To przetestowała moja koleżanka, ja jeszcze nie bo Iza nie ma jeszcze ząbków:-)A ja mam inny problem-strasznie zaczął mnie gryźć, cycki bolą, nie może zrozumieć że nie wolno i za każym razem ssanie rozpoczyna od ugryzienia...macie jakieś rady ? dodam że o ssaniu przez osłonkę nie ma mowy a zabieranie i moje protesty nie pomagają wrecz przeciwnie - bo jak zabiore to przeciez musi zaczac od poczatku - czyli ugryzieniem...
reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Pati, ni esądziłam, że ząbkowanie może być aż tak bolesne... Biedna Noemi... Ucałuj ją od nas....
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ucaluje z samego rana
Mam nadzieje ze czopek mojej Ptysi pomoze i przespi noc bez bolu...
Mam nadzieje ze czopek mojej Ptysi pomoze i przespi noc bez bolu...
Oj bolalo bolalo-strasznie dzis plakala...Nawet z tatausiem nie chciala byc...Kapiel tez nie byla radocha...A zeby rosly dzis w takim tepie ze az nieprawdopodobne...Jeszcze rano bylo wszystko jak wczoraj a po poludniu juz jakies 3 mm urosly...Na koncu dziasla wypelnione byly krwia...Pierwszy raz cos takiego widzialam...
uściskaj niunię od nas. Malutka tak cierpi, pamiętam jak mi rosły ósemki jaki to ból.
a tu wygląda jakby nie mogły się przebić przez dziąsła?
patrycja24berlin
Irma Ty masz chyba racje...:-(
Dobra kobitki ja zmykam -jak uda mis ie wejsc na kompa w polsce to krotko napiesze co i jak z zabkami...Caluje wszystkie nasze maluszki...Papa...
Dobra kobitki ja zmykam -jak uda mis ie wejsc na kompa w polsce to krotko napiesze co i jak z zabkami...Caluje wszystkie nasze maluszki...Papa...
ell
Pati ucaluj i od nas Noemi- Otylka też wie co to takie męczarnie- 2 ząbki wykluwały nam się 3 miesiące, mielismy kilka dni laby i znowu idą kolejne- mała steka cale noce Normalnie koszmar, a co do gryzienia cycków to ja tego nie poczułam, przestalam mala karmic na dzień przed pojawieniem się zabków Wszystko jakoś tak dobrze nam się ułożyło:-)
patrycja24berlin
Dziekujemy za mile slowa:-)
Ale zabki jeszcze nie przebite...:-(
Ale zabki jeszcze nie przebite...:-(
reklama
patrycja24berlin
dzieki Mamoot:-)
Jak za 3 dni sie nie przebija idziemy do lekarza...
Jak za 3 dni sie nie przebija idziemy do lekarza...