reklama
Basia26
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
czy wszystkie Ole tak mają, że bezzębnymi chcą zostać. Wojtusie nie bądźcie tacy podzielcie się z koleżankami
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
No widzę, że jeszcze jakaś niewielka grupka bezzębnych maluszków istnieje... To dobrze, bo to daje nadzieję, że jednak jeszcze może jakieś zęby się pojawią... ciekawe tylko kiedy
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Wylazły nam kolejne dwa zęby tym samym w paszczy mamy już 8 Wojtek Mamootowy przybij piatkę:-) no i jeszcze jedno 9 ząb już tuż tuż:-)
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Nieeee, to jest niesamowite... Jak może być taka rozbieżność... ktoś tu ma chyba znajomości...
To kiedy Wojtki zapraszają na zawody w gryzieniu?
To kiedy Wojtki zapraszają na zawody w gryzieniu?
reklama
Wojtki zawyżają średnią, nie ma co.. :-)
a ja mam pytanie jak udaje się wam maluchom umyć zęby szczoteczką????? u mnie to graniczy z cudem, wcześniej myliśmy palcem i nie było problemów , a teraz jak kupiliśmy szczoteczkę to nie ma szans aby włożyć mu ją do buzi.. jak daję mu do ręki aby sam sobie umył macha szczoteczka a pochwili wyrzuca w "kosmos"
a ja mam pytanie jak udaje się wam maluchom umyć zęby szczoteczką????? u mnie to graniczy z cudem, wcześniej myliśmy palcem i nie było problemów , a teraz jak kupiliśmy szczoteczkę to nie ma szans aby włożyć mu ją do buzi.. jak daję mu do ręki aby sam sobie umył macha szczoteczka a pochwili wyrzuca w "kosmos"