reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki

dziewczęta nawet nie wiecie jak Wam zazdroszczę! Chciałabym u Oli zobaczyć chociaż jeden, jedyny malutki ząbek:szok: . A tu nie ma nawet najmniejszej plameczki, nic:eek: . Chyba będziemy bezzębne.....:laugh2:

reklama
No widzę, że jeszcze jakaś niewielka grupka bezzębnych maluszków istnieje... To dobrze, bo to daje nadzieję, że jednak jeszcze może jakieś zęby się pojawią... ciekawe tylko kiedy:-D

u Matiego tyko jeden jak na razie
ale chyba niedlugo bedzie drugi, bo raczki non stop osttanio w buzce i slini sie na potege...

Nieeee, to jest niesamowite... Jak może być taka rozbieżność... ktoś tu ma chyba znajomości...:-D :-D :-D
To kiedy Wojtki zapraszają na zawody w gryzieniu?:laugh2:

u na sdalej dwa ale idą 4 wg mnie - wszystkie na górze - od 3 tygodni ma czerone i spuchnięte dziąsła codziennie zaglądam do szczęki a tam KUPA

no no to gratulacje dla Wojtka, 8 zębów to z niego już gryzoń na całego

my na razie spokojnie sobie mymłamy dziąsłami:-D

reklama
Wojtki zawyżają średnią, nie ma co.. :-)
a ja mam pytanie jak udaje się wam maluchom umyć zęby szczoteczką????? u mnie to graniczy z cudem, wcześniej myliśmy palcem i nie było problemów , a teraz jak kupiliśmy szczoteczkę to nie ma szans aby włożyć mu ją do buzi.. jak daję mu do ręki aby sam sobie umył macha szczoteczka a pochwili wyrzuca w "kosmos"

Do góry