reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki

reklama
o spulchnionych dziąsełkach ja od lekarza słyszałam w 3 m-c zycia małego a teraz ma 7 i nadal bezzębny

GRATULACJE DLA KAROLKA ŻYCZYMY DALSZEGO SZYBKIEGO I BEZBOLESNEGO ZĄBKOWANIA WSZYSTKIM MALUSZKĄ ;-)

Dziękujemy, dziś widać i prawą :) także możemy chyba uznać że należymy do 4ro zębnych :) chociaż te górne to jeszcze takie niby sa ale jakby ich nie było ;) U nas od diagnozy rozpulchnienia do wyjścia pierwszych ząbków minęło 3,5 miesiąca...

To jeszcze raz gratulacje dla Karolka - tym razem za 4 ząbek.

A mi udało sie w końcu uwiecznić ząbki Wojciaszka. Niestety podczas płaczu przed dzisiejszą kąpielą, ale prawda jest taka, że wtedy największa szanca pstryknąć, bo się paszcza szeroko otwiera.

Mamoot, jakie śliczne ząbki u Wojciaszka w buźce:-D
Baśka Ty mnie nie załamuj... za 3,5 miesiąca Marcinek będzie miał prawie rok:-D Mam nadzieję, że pójdzie szybciej. A coś musi mu się dziać z dziąsełkami, bo nawet nie pozwala zajrzeć do buźki, ani włożyć palca... za to sam grzebie namiętnie:laugh2:

reklama
Mamoot ale macie super dokumentacje :-)

A nam z nienacka przez noc wyrosy 2 gorne jedynki :-D

Do góry