reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ząbki

reklama
hehehehe i wydalo sie:-D ze nie tylko u nas bb potrafi namieszac...ale co tam-ja nie zreygnuje:no::no::no: moge ewentualnie ograniczyc...Tylko co ja moge za to ze jak on wraca akurat z pracy to tu sie najwiecej dzieje...:baffled:

Chyba taki weekend zazdrości mężowskiej... Mój mąż też się wczoraj wkurzał na mnie o bb. Powiedziałam że przecież sam mecz oglądał, a on na to że z nudów bo ja na bb siedziałam...akurat uwierzę....;-)

u mnie to samo-jak mowie ze siedze bo on film oglada to zrzuca tez na mnie ze na bb siedze to on tez z nudow oglada...tylko ze jakos pierwszy na tej kanapie sie rozsiadl...A ja to zadko lubie usiasc i film ogladac...

A ja, gupia, myslalam, ze to tylko moj Najmilszy sie czepia :-D :-D :-D Hehehe, niech zyje BB! Nam tez sie cos od zycia nalezy! :-D :-D :-D

Aha, zeby nie bylo, ze nie w temacie watku hihi - zebolcow BRAK :-p

Asia, u nas dziąsełka cały czas były i są twarde - nic nie zapowiadało, że ząbek sie pojawi (no oprócz ślinienia, gryzienia itd.)
U nas ślinienie okropne, prawie cały czas śliniak musi być, albo przebieram mu bluzeczkę w ciągu dnia. A gryzie wszystko, co tylko pod rączkę mu się nawinie, tylko słychać zgrzytanie i skrzypienie:-D :-D :-D

Wojciaszku - skąd te 8 zębów??? :szok: :szok: :szok: Ale tempo!!! Mamoot, a chociaż w miarę bezboleśnie mu wychodziły? Bo to chyba musiały iść prawie wszystkie na raz... On jeszcze niedawno był bezzębny:-)

reklama
Moja Klaudia Ma tylko 2 na dole...........a zdarza jej sie pogryźć mi sutki....tak, ze łzy mi w oczach stają:-:)-:)-:)-:)dry::sick::happy::baffled::-p:eek::no:Jak to jest jak dzieciaczek ma ich więcej......./??????????????????:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Do góry