reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki

reklama
hehehehe i wydalo sie:-D ze nie tylko u nas bb potrafi namieszac...ale co tam-ja nie zreygnuje:no::no::no: moge ewentualnie ograniczyc...Tylko co ja moge za to ze jak on wraca akurat z pracy to tu sie najwiecej dzieje...:baffled:

Chyba taki weekend zazdrości mężowskiej... Mój mąż też się wczoraj wkurzał na mnie o bb. Powiedziałam że przecież sam mecz oglądał, a on na to że z nudów bo ja na bb siedziałam...akurat uwierzę....;-)

u mnie to samo-jak mowie ze siedze bo on film oglada to zrzuca tez na mnie ze na bb siedze to on tez z nudow oglada...tylko ze jakos pierwszy na tej kanapie sie rozsiadl...A ja to zadko lubie usiasc i film ogladac...

A ja, gupia, myslalam, ze to tylko moj Najmilszy sie czepia :-D :-D :-D Hehehe, niech zyje BB! Nam tez sie cos od zycia nalezy! :-D :-D :-D

Aha, zeby nie bylo, ze nie w temacie watku hihi - zebolcow BRAK :-p

Asia, u nas dziąsełka cały czas były i są twarde - nic nie zapowiadało, że ząbek sie pojawi (no oprócz ślinienia, gryzienia itd.)
U nas ślinienie okropne, prawie cały czas śliniak musi być, albo przebieram mu bluzeczkę w ciągu dnia. A gryzie wszystko, co tylko pod rączkę mu się nawinie, tylko słychać zgrzytanie i skrzypienie:-D :-D :-D

Wojciaszku - skąd te 8 zębów??? :szok: :szok: :szok: Ale tempo!!! Mamoot, a chociaż w miarę bezboleśnie mu wychodziły? Bo to chyba musiały iść prawie wszystkie na raz... On jeszcze niedawno był bezzębny:-)

reklama
Moja Klaudia Ma tylko 2 na dole...........a zdarza jej sie pogryźć mi sutki....tak, ze łzy mi w oczach stają:-:)-:)-:)-:)dry::sick::happy::baffled::-p:eek::no:Jak to jest jak dzieciaczek ma ich więcej......./??????????????????:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Do góry