reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki

No wiecie co a ja myślałam że tylko mój szanowny Mąż czepia się o BB :-D

reklama
Sluchajcie no Laski, a moze by tak zorganizowac naszym Najmilszym jakis weekend Facetow z BB??? Poznaja sie, zaloza wlasne forum, a my bedziemy mialy wreszcie spokoj???.... :-D :-D :-D :-D

Gadałam z Wojciaszkiem na temat jego ząbków. ;-) Powiedział, że z przyjemnością się podzieli z koleżankami i kolegami z BB.

Głuszku, na prawdę Wojtek przegonił dzieciaczki majowe? A to numer!:-)

Pati, pewnie, że będą kotlety!:-D

Asiu, rzeczywiście bezboleśnie wychodziły. I rzeczywiście hurtowo. Szczególnie te 3 ostatnie. Zwykle przed pojawieniem się były ze 3 dni większego marudzenia. I w momencie, kiedy ząbek przechodził przez dziąsełko - koniec marudzenia.
Więc życzę Wam i Waszym dzieciaczkom takiego ząbkowania jak u Wojtka.

Rusałko, Wojtek ugryzł mnie dotychczas 3 razy. I to jak miał mniej ząbków. Wrzask był straszny. Na razie przestał. Trochę się boję, bo te dwa ostatnie ząbki to górna jedynki. Są jeszcze malutkie, ale chyba najbardziej niebezpieczne....:no:

Mój Małż też mi czasem wyrzuca: "Ty ciągle tylko to BB". Ale w poniedziałki mam luz, bo on na siatkówkę chodzi. A ja... do kompa. :-D
Heatherku wspaniały pomysł z tym weekendem!

Sluchajcie no Laski, a moze by tak zorganizowac naszym Najmilszym jakis weekend Facetow z BB??? Poznaja sie, zaloza wlasne forum, a my bedziemy mialy wreszcie spokoj???.... :-D :-D :-D :-D
Super pomysł:-)
Mój maż powiedział że założy sobie jakis podobny do mojego nick i będzie mi robił obciach na bb:-) Dowcipniś:tak:

MOJ MAXIOREK MA JUZ 2 SLICZNE ZABECZKI,A TRZECI W DRODZE,A CO ZA TYM IDZIE NOCKI PRZERABANE (nawet bardzo)ALE W KONCU SIE TO SKONCZY BO ZEBOW TYLKO 32,CZYLI JAKIES JESZCZE 2 LATA ,BUUUUUUUUUUUUU
36_10_2.gif

A nam dzisiaj pani doktor powiedziała, że ... dziąsełka lekko rozpulchnione, więc jest nadzieja, że w końcu pojawi się jakiś ZĄB :-D :-D :-D

U nas pojawiła się wreszcie ta wredna górna lewa jedynka :) Wredna bo porządnie ostatnio wymęczyła i Karolka i rodzicó....na razie widać białą kreseczkę, jak będzie więcej to uwiecznimy :)

reklama
Do góry