reklama
Gadałam z Wojciaszkiem na temat jego ząbków. ;-) Powiedział, że z przyjemnością się podzieli z koleżankami i kolegami z BB.
Głuszku, na prawdę Wojtek przegonił dzieciaczki majowe? A to numer!:-)
Pati, pewnie, że będą kotlety!
Asiu, rzeczywiście bezboleśnie wychodziły. I rzeczywiście hurtowo. Szczególnie te 3 ostatnie. Zwykle przed pojawieniem się były ze 3 dni większego marudzenia. I w momencie, kiedy ząbek przechodził przez dziąsełko - koniec marudzenia.
Więc życzę Wam i Waszym dzieciaczkom takiego ząbkowania jak u Wojtka.
Rusałko, Wojtek ugryzł mnie dotychczas 3 razy. I to jak miał mniej ząbków. Wrzask był straszny. Na razie przestał. Trochę się boję, bo te dwa ostatnie ząbki to górna jedynki. Są jeszcze malutkie, ale chyba najbardziej niebezpieczne....
Mój Małż też mi czasem wyrzuca: "Ty ciągle tylko to BB". Ale w poniedziałki mam luz, bo on na siatkówkę chodzi. A ja... do kompa.
Heatherku wspaniały pomysł z tym weekendem!
Głuszku, na prawdę Wojtek przegonił dzieciaczki majowe? A to numer!:-)
Pati, pewnie, że będą kotlety!
Asiu, rzeczywiście bezboleśnie wychodziły. I rzeczywiście hurtowo. Szczególnie te 3 ostatnie. Zwykle przed pojawieniem się były ze 3 dni większego marudzenia. I w momencie, kiedy ząbek przechodził przez dziąsełko - koniec marudzenia.
Więc życzę Wam i Waszym dzieciaczkom takiego ząbkowania jak u Wojtka.
Rusałko, Wojtek ugryzł mnie dotychczas 3 razy. I to jak miał mniej ząbków. Wrzask był straszny. Na razie przestał. Trochę się boję, bo te dwa ostatnie ząbki to górna jedynki. Są jeszcze malutkie, ale chyba najbardziej niebezpieczne....
Mój Małż też mi czasem wyrzuca: "Ty ciągle tylko to BB". Ale w poniedziałki mam luz, bo on na siatkówkę chodzi. A ja... do kompa.
Heatherku wspaniały pomysł z tym weekendem!
Super pomysł:-)Sluchajcie no Laski, a moze by tak zorganizowac naszym Najmilszym jakis weekend Facetow z BB??? Poznaja sie, zaloza wlasne forum, a my bedziemy mialy wreszcie spokoj???....
Mój maż powiedział że założy sobie jakis podobny do mojego nick i będzie mi robił obciach na bb:-) Dowcipniś
kajka
funkcjonujaca bez snu...
MOJ MAXIOREK MA JUZ 2 SLICZNE ZABECZKI,A TRZECI W DRODZE,A CO ZA TYM IDZIE NOCKI PRZERABANE (nawet bardzo)ALE W KONCU SIE TO SKONCZY BO ZEBOW TYLKO 32,CZYLI JAKIES JESZCZE 2 LATA ,BUUUUUUUUUUUUU
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
A nam dzisiaj pani doktor powiedziała, że ... dziąsełka lekko rozpulchnione, więc jest nadzieja, że w końcu pojawi się jakiś ZĄB
reklama