reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ząbki

No wiecie co a ja myślałam że tylko mój szanowny Mąż czepia się o BB :-D

reklama
Sluchajcie no Laski, a moze by tak zorganizowac naszym Najmilszym jakis weekend Facetow z BB??? Poznaja sie, zaloza wlasne forum, a my bedziemy mialy wreszcie spokoj???.... :-D :-D :-D :-D

Gadałam z Wojciaszkiem na temat jego ząbków. ;-) Powiedział, że z przyjemnością się podzieli z koleżankami i kolegami z BB.

Głuszku, na prawdę Wojtek przegonił dzieciaczki majowe? A to numer!:-)

Pati, pewnie, że będą kotlety!:-D

Asiu, rzeczywiście bezboleśnie wychodziły. I rzeczywiście hurtowo. Szczególnie te 3 ostatnie. Zwykle przed pojawieniem się były ze 3 dni większego marudzenia. I w momencie, kiedy ząbek przechodził przez dziąsełko - koniec marudzenia.
Więc życzę Wam i Waszym dzieciaczkom takiego ząbkowania jak u Wojtka.

Rusałko, Wojtek ugryzł mnie dotychczas 3 razy. I to jak miał mniej ząbków. Wrzask był straszny. Na razie przestał. Trochę się boję, bo te dwa ostatnie ząbki to górna jedynki. Są jeszcze malutkie, ale chyba najbardziej niebezpieczne....:no:

Mój Małż też mi czasem wyrzuca: "Ty ciągle tylko to BB". Ale w poniedziałki mam luz, bo on na siatkówkę chodzi. A ja... do kompa. :-D
Heatherku wspaniały pomysł z tym weekendem!

Sluchajcie no Laski, a moze by tak zorganizowac naszym Najmilszym jakis weekend Facetow z BB??? Poznaja sie, zaloza wlasne forum, a my bedziemy mialy wreszcie spokoj???.... :-D :-D :-D :-D
Super pomysł:-)
Mój maż powiedział że założy sobie jakis podobny do mojego nick i będzie mi robił obciach na bb:-) Dowcipniś:tak:

MOJ MAXIOREK MA JUZ 2 SLICZNE ZABECZKI,A TRZECI W DRODZE,A CO ZA TYM IDZIE NOCKI PRZERABANE (nawet bardzo)ALE W KONCU SIE TO SKONCZY BO ZEBOW TYLKO 32,CZYLI JAKIES JESZCZE 2 LATA ,BUUUUUUUUUUUUU
36_10_2.gif

A nam dzisiaj pani doktor powiedziała, że ... dziąsełka lekko rozpulchnione, więc jest nadzieja, że w końcu pojawi się jakiś ZĄB :-D :-D :-D

U nas pojawiła się wreszcie ta wredna górna lewa jedynka :) Wredna bo porządnie ostatnio wymęczyła i Karolka i rodzicó....na razie widać białą kreseczkę, jak będzie więcej to uwiecznimy :)

reklama
Do góry