reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki

W ogóle te dzieci majowe jakoś tak strasznie nad wyraz rozwinięte są z tego co czytałam :)

A propos gryzienia - u nas też się zdarza, ale dziś synuś zafundował mi coś o wiele bardziej bolesnego - jadł wieczorem cycusia, possał chwile oczywiście zaraz nie mógł się skupić, przerzucił się na brzuch bo karmiłam na leżąco i tak na moją pierś patrzy...(ja leze obok niego na łóżku) nagle złapał sutka w paluchy i jak nie szarpnie!!! ja w krzyk, bo siłę to on ma!!! już parę razy dotykał go palcem ale pierwszy raz chciał urwać, trochę go "opieprzyłam "- "nie wolno, mame boli..." to się mało nie popłakał jak mu tłumaczyłam, musiałam go jeszcze pocieszać bo już miał łzy w oczach

reklama
Jak mnie przestało boleć to tez się śmialiśmy :) ale nie wiem skąd mu to kurna przyszło do głowy...po prostu pewnie dlatego że ostatnio wszystko skupie i szarpie...

cześć dziewczyny dawno nas nie było i nawet nie mamy nadrobionych zaległości zaczynam najpierw od zdjęć maluszków ale widze ze ten temat ostro nurtowany wiec i ja sie pochwale u nas idzie 4 ząbek

Pani doktor nam powiedziała dziś, że będą górne ząbki. Ale wiecie jak to jest, od momentu kiedy lekarz to mówi, do momentu wyjścia czasem mija duuużo czasu. I dobrze, bo ja chcę jeszcze Wojtka jakiś czas karmić, a boję się tych schowanych jeszcze górnych siekaczy, brrr...:baffled:

BAŚKA znam ten ból moja znowu jak ma sutka w buzi zdarza się że obraca się w odwrotną stronę mama krzyczy ała a mała się śmieje dopiero jak widzi że mama się nie śmieje ma grobową minę.

reklama
:-) U nas też idzie 4 ząbek i wszystkie cztery są na dolea karmię nadal i mamy z Wojtkiem komitywę i mnie nie gryzie:tak: a z tym szarpaniem to u nas podobnie hi hi

Do góry