Ja słyszałam że z tym ze im później tym zdrowsze to przesąd. Ja miałam 4 miesiące jak wyszły 2 pierwsze i na zęby nie narzekam - zdrowe, tylko ze strasznie krzywe ale to już inna sprawa
To chyba bardziej genetyczne, moi rodzice tez wszyściutkie mają swoje i mało plombowanych chociaż tata ma 60 lat a mama 58 - wiele osób w ich wieku to już zęby na noc wyjmuje 
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Uwaga!! u nas dzisiaj zostały zauważone kolejne dwa ząbki czyli nr 4 i 5 dwie górne jedynki nam idą,
to była moja niespodzianka jak przyszłam z pracy:-)

sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Własnie też tak sobie pomyślałam,ze ząbkami nadrabia za wszystkich:-) , ale właśnie dlatego jest tu tak ciekawie że kazde nasze czerwcowe dzidzi rozwija się w swoim własnym tempie

patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Brawo Wojcio!!!
A tak na marginesie czy ktoras z Was moje kochane dostala prezent za znalezienie zabka lub obdarowala znalazce???? Bo ja to juz dwa znalazlam a prezentu to nawet pol nie dostalam...
A tak na marginesie czy ktoras z Was moje kochane dostala prezent za znalezienie zabka lub obdarowala znalazce???? Bo ja to juz dwa znalazlam a prezentu to nawet pol nie dostalam...

sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja się pochwalę bo dostalam słodki prezencik od mężulka

reklama