reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
gratulacje Karolku...i dla babci tez...
Gratulacje dla Karolka
a mój od kilku dni ryczy prz zasypianiu w ciągu dnia strasznie, ciągnie kocyk i wkłada go do buzi, jak zaczęłam smarować dziąsełka to o niebo lepiej... zobaczymy dzisiaj w nocy czy będzie poprawa ( wczoaraj zamiast budzić się raz - doszedł do 5 razy)... oj męczy się strasznie ale zębów nie widać
a mój od kilku dni ryczy prz zasypianiu w ciągu dnia strasznie, ciągnie kocyk i wkłada go do buzi, jak zaczęłam smarować dziąsełka to o niebo lepiej... zobaczymy dzisiaj w nocy czy będzie poprawa ( wczoaraj zamiast budzić się raz - doszedł do 5 razy)... oj męczy się strasznie ale zębów nie widać
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
Brawo dla Karolka :-) . U nas jak się niechce przebić tak nie chcę a ślinotok Zosia ma taki że w ciągu dnia to trzeba jej koszulki zmieniać minimum 4-5 razy dziennie . No ale ja tam cierpliwa jestem ;-) tylko szkoda że nasza Zosia tak się męczy ale damy rade:-)
My męczyliśmy się tak okresowo - zresztą nie wyobrażam sobie że miało by to trwać ciągle bo zabkowanie zaczęło się ponad 3 miesiące temu (tak to zdiagnozował lekarz i zresztą widać było)!!!
życzę Wam zdecydowanie krótszego okresu oczekiwania
życzę Wam zdecydowanie krótszego okresu oczekiwania
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Do mam już zębatych dzieci
Od kiedy zaczynacie myć maluchom pierwsze zabki?
Od kiedy zaczynacie myć maluchom pierwsze zabki?
reklama