reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Ja się wybieram pod koniec lipca do dentysty, i Martusię też zabieram, żeby jej pokazać gabinet, jak to wygląda, potem ja na fotel, a Martunia z babcią na spacer :-) A ząbków mamy 15, szesnasty powinien się pojawić lada dzień :-)
Pani stomatolog była bardzo miła sympatyczna i miała podejście do dzieci - Karol pokazał zabki, powiedziałą że ładne ale poza tym nic mądrego chyba nie miała do powiedzenia bo co ją próbowałam o coś zapytać to "o, to tak jak wszystkie dzieci" "o, to normalne", " no to trudne " itd powiedziała żeby za jakis czas jak już beda wszystkie to przyjsc polakować, no a drugi warunek lakowania to żeby dziecko sobie dało no ale jeśli Karool spisze się jak teraz to może nie będzie z tym problemów...
Anika - to faktycznie miałyście przeboje a cóż to za specjalista - pedodonta?
Pedodonta, to stomatolog dziecięcy. Teraz to już chyba mało gdzie się używa tej nazwy. Bo jak szukałam dla Werki, to przy pytaniu, czy w danej przychodni takowy przyjmuje pytali się o wiek dziecka. i mówili, że jest dziecięcy i można z takim malcem przyjść.
ale sie Karolek nacierpiał. Co te dzieci muszą przechodzić:-(.
a coz to za nowa osoba Anika76?
WITAM SERDECZNIE!!!
Śledziłam sobie Wasz wątek i postanowiłam napisać, mam nadzieję, że nie wchodzę Wam w paradę
Jestem Anka i mam 2-letnią córeczkę Werę i udzielam się w sumie najbardziej na wątku
MAMY BOBASÓW
Pozdrawiam cieplutko!
Śledziłam sobie Wasz wątek i postanowiłam napisać, mam nadzieję, że nie wchodzę Wam w paradę
Jestem Anka i mam 2-letnią córeczkę Werę i udzielam się w sumie najbardziej na wątku
MAMY BOBASÓW
Pozdrawiam cieplutko!
Pani stomatolog była bardzo miła sympatyczna i miała podejście do dzieci - Karol pokazał zabki, powiedziałą że ładne ale poza tym nic mądrego chyba nie miała do powiedzenia bo co ją próbowałam o coś zapytać to "o, to tak jak wszystkie dzieci" "o, to normalne", " no to trudne " itd powiedziała żeby za jakis czas jak już beda wszystkie to przyjsc polakować, no a drugi warunek lakowania to żeby dziecko sobie dało no ale jeśli Karool spisze się jak teraz to może nie będzie z tym problemów...
BRAWO KAROLEK!!! Zuch chłopak! Oby tak dalej!
Anika - pewnie że nie wchodzisz w parade - w końcu jesteś taka sama mamusia jak my !!!
zapraszamy też na inne wątki
no a co do pedodonty - to pewnie byłby bardziej zorientowany niż nasza Pani stomatolog
Wielkie dzięki
Wiecie jak to jest: lekarz a lekarz Czasem idzie się załamaćI człowiek się zastanawia, czy lekarz jest dla pacjenta czy może odwrotnie...
Wiecie jak to jest: lekarz a lekarz Czasem idzie się załamaćI człowiek się zastanawia, czy lekarz jest dla pacjenta czy może odwrotnie...
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Martusia stała się posiadaczką 16-tego ząbka :-) teraz czekamy na piąteczki, ale to chyba jeszcze potrwa :-)
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No Martusiu -gratulejszyn