reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki

Dzięki dziewczyny. U nas też jeszcze trochę marudzenia, bo niecała piąteczka wyrżnięta. Mam nadzieję, że pójdzie szybko.

Trzymaj się Karolku!

reklama
Gratulacje dla zębaczy z pełnym garniturkiem :-D
Jutro pędzę zobaczyć co u Kuby w paszczy słychać, bo ostatnio patrzyłam chyba z pół roku temu :-D

Dzięki dziewczyny za wsparcie :)
Duśka - chce dogonić chłopaków jak usłyszałą :) a poza tym one zazwyczaj tak parami lub grupami wychodzą ;) żeby nie czuć sie samotnie;)???

wszystkim gratulujemy nowych zabków:-)
a moja za nic nie chce pokazac co ma w buzi ale chyba 5 to jeszcze nie ma ,moze zobacze cos jutro bo dzisaj nie chciała pokazac i ugryzła mnie w palec pieronek:-(.chyba ze tatus zobaczy moze mu pozwoli

Gratuluję wszystkim maluszkom zębolków. Moja Werka ma już 16, ale jak przypomnę sobie początki...
Pierwszy ząbek wyszedł jej w... 11 miesiącu. Jedyneczki wyszły wszystkie, dwójeczki górne, a dolnych nie było... Czwóreczki wychodziły wszystkie naraz, a dwójek dolnych jak nie było, tak nie było. Wszystkie 4 trójeczki już powoli chciały wychodzić, dziąsła rozpulchnione do granic możliwości. Zaniepokojona poszłam do pedodonty. Na całe szczęście miejsce na dwójeczki nie było puste. Teraz trzeba było się modlić, żeby jednak dwójki wyszły przed trójkami, żeby miały miejsce. I udało się!!! Na przełomie20/21 miesiąca Werci pokazały się dwójeczki:-)

reklama
Do góry