reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ząbki ząbki, czas na Was :)

rudka z tymi ząbkami to nie jest tak źle przy karmieniu
raptem na palcach jednej ręki policzę jak Tymek zacisnął dziąsła z cycusiem w buzi (a tam już 2 dolne zęby)
gorzej było jak one mu wychodziły
a teraz jak przystało na prawdziwego mężczyznę - umie się opamiętać:-)

reklama
Ha! wystarczyło dziecko publicznie zganić i oto jest! wylazł!! pierwszy ząbal w postaci lewej dolnej jedyneczki wystającej na ok 0,1 mm nad dziąsło:-D

Brawo Florka.To teraz jestes pierwsza lipcowa dziewczynka ktora ma zeby:-D
Michalinka dalej bezzebna,choc na dole dziaselka opuchniete i biale w nocy kilka pobudek a zebow brak:tak:

Kurcze Surv!!!! a mi sie dzis śniła Twoja Flora właśnie z dolnym ząbkiem!!!:szok::tak: zapomniałam wczesniej napisać bo mialam wariacki dzień:-) ale numer:-D
nie wiem dlaczego Florka mi sie śniła, ale tak było :-)

Ha! wystarczyło dziecko publicznie zganić i oto jest! wylazł!! pierwszy ząbal w postaci lewej dolnej jedyneczki wystającej na ok 0,1 mm nad dziąsło:-D

Gratulacje:-) pewnie Florka przełamie zła passę bezzębnych Dziewczynek i zaraz wszystkie zaząbkują:-D:-D:-D aha Surv nie zdziw się jak jutro odkryjesz drugiego ząbka - u nas tak było:-p

Nawet już kobiety mają zęby a u nas ciągle brak aczkolwiek widać białą przebijającą się kropeczkę na górze czyli jedyneczka po lewej stronie. No i mamy pobudki w nocy z wrzaskiem co 4 godziny :-( Już normalnie wysiadam... W dzień jest spoko , żadnego marudzenia a w nocy te wrzaski...
Florciu gratulacje z uzębienia :-)

gratulujemy wsztkich zeboli!!!
u nas cisza...tzn ida slini sie itd ale nic nie widac; niech by wylazly i spokoj nastal :happy2:

reklama
Do góry