reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawy i zabawki

wszelakie butelki to moja młoda też bardzo uwielbia :tak: i kable też w końcu zauważyła :happy2:
ten garnuszek bardzo fajny sie wydaje, też zwróciłam na niego uwagę, ale nie wiem czy kupimy, bo dostaliśmy coś podobnego z chicco, taki domek, do którego się wkłada różnego kształtu klocki, tylko on nie wydaje żadnych dźwięków :-(

reklama
Bartka baaardzo rozsmieszaja koty. Jak widzi jakiegos w zasiegu wzroku, smieje sie w glos.

u nas to samo :-D
koty są super. i nawet jak na spacerze zobaczy jakiegoś kota to do niego się uśmiecha i gada.
czasem robie małemu frajdę i sadzam go w leżaczku w kuchni jak koty jedzą - tylko, że one zazwyczaj uciekają jak już zaczynają się solidne piski z radości ;-)

A ja dziś w zamian za zgubienie Kicaka kupiłam młodej tygryska z Lamaze!!! o taki:

Załączniki

• Tina_Tiger_small[1].jpg
    Tina_Tiger_small[1].jpg
    3,6 KB · Wyświetleń: 156
Garnuszek na klocuszek kupiłam ostatnio dla chrześnicy mojego męża na 1 urodzinki i mała sie super bawiła, a potem zlicytowałam dla mojej Olki, ale dla niej to jeszcze za wcześnie, sama nie siedzi a jak ma garnuszek na kolanach gdy siedzi na foteliku to jej nie wygodnie bo on dość ciężki jest i te klocuszki jakoś za bardzo do buzi jej nie pasują :-) Teraz będę polować na kolejnego sortera :rofl2: MZK Muzyczna Piramidka FISHER PRICE (713247431) - Aukcje internetowe Allegro
Myślałam też właśnie o tych edukacyjnych kluczykach z fishera i w sklepie ostatnio spodobała mi sie też taka gąsiennica : Gąsiennica Gawędziarka-SUPER CENA!!!!!!!!!!!!!!! (714160026) - Aukcje internetowe Allegro
Dużą książeczkę z fishera odpuszcze bo wiele takich samych piosenek i wierszyków powtarza sie w szczeniaczku uczniaczku.

Ulubioną PRAWDZIWĄ zabawką Olki jest szeleszcząca książeczka z materiału, plastikowa książeczka, ucho od szczeniaczka uczniaczka :-) super okazało sie opakowanie po chusteczkach dada, specjalnie nie wyrzucałam chociaż denerwuje mnie i kusi żeby to w końcu wywalić :-p

anik jakbys gdzies w necie znalazla ta fajna zabawke, to wklej link.
Ja jeszcze zapomnialam napisac o wielkiej milosci mojego bartka do butelek. Jak mu dam butelke z wody zywiec, to ma zajecie na jakies 15 minut minimum. Minus tego taki, ze jak jest u mnie na rekach, to nie moge sie napic z butelki, bo maly od razu lapki wyciaga, trąca butelke i ja jestem cala zalana ;-)
edit
bartka baaardzo rozsmieszaja koty. Jak widzi jakiegos w zasiegu wzroku, smieje sie w glos. Szczegolnie podoba mu sie kot ziewający :-) wspolczuje im, jak bartek zacznie chodzic.
unas kotki to super ubaw. Moja kicia mam 4 młode
justynka jak zobaczy któregoś w zasiegu reki to samodzielnie siada( jak jest w foteliku) a z niestandardowych zabawek to uwielbia centymetr krawiecki:)
hitem też jest lala spiewajaca polskie piosenki ( jagutki, pieski dwa, stary niedzwiedz mocno śpi), i ksiażeczka z fishera

kupinosia - my mamy tę piramidkę, ale powiem ci że lipa z nią - Karolka w ogóle nie jest nią zainteresowana :-( może jest jeszcze za mała ale narazie zupełnie ją te gwiazdeczki nie interesują
Już zdążyła się nimi walnąć 2 razy i chyba ma uraz hie hie hie :cool:
moja karolka uwielbia ostatnio bawić się w takiej zabaweczce
http://www.comparestoreprices.co.uk/educational-toys/leapfrog-learn-and-groove-activity-station.asp
dostałam ją od siostry która kupiła takie czaro na allegro ale teraz nie mogę niestety znaleźć żadnego linka polskiego. Karolka potrafi kręcić się w tej zabawce nawet pół godziny, są tam fajne dźwięki, muzyczki, świecą światełka w zależności co przekręci i czego dotknie - także polecam

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry