reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki te polecane i odradzane

reklama
Ja buki nie obczajam ale zaraz luknę cóż to:tak:

Mam jedno spostrzeżenie odnośnie żyrafy z fishera tej wielkiej, która "pomocna" jest w nauce wstawania otóż wcale nie:no: żeby Franek mógł się podciągnąć muszę trzymać żyrafę bo jest niestabilna i leci na dziecko:crazy: chyba że nasza jakaś pijana jest i się chwieje:eek:

u nas jako pchacz robi... stolik edukacyjny(junior go pcha po całym pokoju:-D) lub krzesełko do karmienia :-D też jeżdzi po kuchni :-D Nie ma to jak zaradne dziecko.

reklama
Też chciałam taki pchacz kupić:)
Ale byliśmy ostatnio na bibce u kupli, którzy taki mieli i nawet chcieli nam oddać, ale na Julku nie zrobił niestety żadnego wrażenia:zawstydzona/y: Wobec tego podziękowaliśmy, niech u nich w domu lepiej stoi i się kurzy niż u nas;-):cool2:

Do góry