reklama
niestety, jolek, obawiam się,że ZEN trzeba mieć we krwi.Zwłaszcza ,że koty w sąsiedztwie są dość bezczelne i przychodzą np pod okno gdzie siedzi akurat nasz psiak.W tej sytuacji tylko ZEN go ratuje przed wściekiem;-)
licząc na ZEN w krwi, na wiosnę jak się urodzi nowy miot z tej samej krzyzówki co Scottie, bierzemy jednego.Tego który będzie najwięcej spał i miał ZEN spojrzenie
licząc na ZEN w krwi, na wiosnę jak się urodzi nowy miot z tej samej krzyzówki co Scottie, bierzemy jednego.Tego który będzie najwięcej spał i miał ZEN spojrzenie
bra00721
Fanka BB :)
ooo fajny smoczek ale.... ale go jednak nie kupię. stwierdzam, że wolę sztywne ścianki pompowane, aby młodzież się "kąpała" w piłeczkach. poszukam rozmiaru, który zmieści sie na balkon :-) do tego dużo kwiatków , dzieciowych gadżetów i ma dzieć swoje miejsce
gag
maja - wiatraczek - fajna sprawa - latem jak byliśmy nad morzem chciałam młodemu kupić do wózka, ale nie mogłam sie zdecydowac nad wzorem i ...nie kupilam
a zabawa płytami -booomba! szkoda, ze nie mamy tylu płyt! podeśle Ci jutro Stacha, wcale nie bedziesz musiała go pilnowac -wrzucisz go w te płyty i jestem pewna, że masz go z głowy na kilka godzin (od posiłku do posiłku ) Wysyłam jutro kurierem ;-)
p.s - Polcia jest przeuroooooocza!!!! Odeślij mi ją ze Stachem :-)
jaipur - w przyszłym tyg. wpadamy na drina przy baseniku z piłeczkami ;-)
matusia -wybacz dla pocieszenia dodam, że nie było tego za dużo - naprawde tyci, tyci
paulina -wiraż jest jako jedna z opcji na naszej liście prezentów roczniakowych
bra - ja tez cos planuję na balkon - moze zwykła wielka micha z wodą w upalne dni....(o ile takie będą w tym roku...hehhe)
a zabawa płytami -booomba! szkoda, ze nie mamy tylu płyt! podeśle Ci jutro Stacha, wcale nie bedziesz musiała go pilnowac -wrzucisz go w te płyty i jestem pewna, że masz go z głowy na kilka godzin (od posiłku do posiłku ) Wysyłam jutro kurierem ;-)
p.s - Polcia jest przeuroooooocza!!!! Odeślij mi ją ze Stachem :-)
jaipur - w przyszłym tyg. wpadamy na drina przy baseniku z piłeczkami ;-)
matusia -wybacz dla pocieszenia dodam, że nie było tego za dużo - naprawde tyci, tyci
paulina -wiraż jest jako jedna z opcji na naszej liście prezentów roczniakowych
bra - ja tez cos planuję na balkon - moze zwykła wielka micha z wodą w upalne dni....(o ile takie będą w tym roku...hehhe)
Hope
podwójna mama :-)
Racja z tymi rajstopkami, bardzo podobne ale jednak nie te
My mamy wszystkie płyty pogryzione, a dokładniej opakowania
Jaipur smok fajowy, ale też wolę basenik dmuchany z piłkami. Z tym, że ja się nie łudzę jak Bra, że się piłki będą basenu trzymały Zabezpiecz balkon, bo będą piłki fruwać po całym osiedlu ;-)
My mamy wszystkie płyty pogryzione, a dokładniej opakowania
Jaipur smok fajowy, ale też wolę basenik dmuchany z piłkami. Z tym, że ja się nie łudzę jak Bra, że się piłki będą basenu trzymały Zabezpiecz balkon, bo będą piłki fruwać po całym osiedlu ;-)
reklama
karolq8
No wlasnie te pilki na osiedlu mnie przerazaja;P