reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawki te polecane i odradzane

reklama
niestety, jolek, obawiam się,że ZEN trzeba mieć we krwi.Zwłaszcza ,że koty w sąsiedztwie są dość bezczelne i przychodzą np pod okno gdzie siedzi akurat nasz psiak.W tej sytuacji tylko ZEN go ratuje przed wściekiem;-)
licząc na ZEN w krwi, na wiosnę jak się urodzi nowy miot z tej samej krzyzówki co Scottie, bierzemy jednego.Tego który będzie najwięcej spał i miał ZEN spojrzenie:eek:

Moja koleżanka ma psa Scotiego absolutnie nie ZEN:rofl2: wygląda jak szczur połączony z psem uszy stojąco wiszące a do tego wysuniętą dolną szczękę:-D:-D:-D

No co racja to racja;-)

Bo zapomniło mi się napisać że Dżuniorek fajowskiego ma dinozaura i może się matce schować w środku;-)

ooo fajny smoczek ale.... ale go jednak nie kupię. stwierdzam, że wolę sztywne ścianki pompowane, aby młodzież się "kąpała" w piłeczkach. poszukam rozmiaru, który zmieści sie na balkon :-) do tego dużo kwiatków , dzieciowych gadżetów i ma dzieć swoje miejsce :-D

głównie młodzież zajmuje się wyrzucaniem piłeczek, więc jak chcesz kąpiel, to chyba te ścianki musza być b.wysokie.

maja - wiatraczek - fajna sprawa - latem jak byliśmy nad morzem chciałam młodemu kupić do wózka, ale nie mogłam sie zdecydowac nad wzorem i ...nie kupilam :zawstydzona/y:
a zabawa płytami -booomba! szkoda, ze nie mamy tylu płyt! podeśle Ci jutro Stacha, wcale nie bedziesz musiała go pilnowac -wrzucisz go w te płyty i jestem pewna, że masz go z głowy na kilka godzin (od posiłku do posiłku :-D) Wysyłam jutro kurierem ;-)
p.s - Polcia jest przeuroooooocza!!!! Odeślij mi ją ze Stachem :-)

jaipur - w przyszłym tyg. wpadamy na drina przy baseniku z piłeczkami ;-)

matusia -wybacz :zawstydzona/y: dla pocieszenia dodam, że nie było tego za dużo - naprawde tyci, tyci
paulina -wiraż jest jako jedna z opcji na naszej liście prezentów roczniakowych
bra - ja tez cos planuję na balkon - moze zwykła wielka micha z wodą w upalne dni....(o ile takie będą w tym roku...hehhe)

Racja z tymi rajstopkami, bardzo podobne ale jednak nie te :-D:tak:
My mamy wszystkie płyty pogryzione, a dokładniej opakowania:confused2:

Jaipur smok fajowy, ale też wolę basenik dmuchany z piłkami. Z tym, że ja się nie łudzę jak Bra, że się piłki będą basenu trzymały :-D:-p Zabezpiecz balkon, bo będą piłki fruwać po całym osiedlu :-D;-)

reklama
Do góry