reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki te polecane i odradzane

Hope - u nas tez juz opakowanka nadgryzione! Pola ma na razie 2 zebicha, stary juz dzisiaj przyuwazyl uszkodzenia i przerazony - co z jego kolekcja?! Zabronil.... buahahahahahahha, se moze :-p

Gag - wiatraczek Poleczka dostala latem od dziadkow, owszem przy wozku fajnie sie krecil, podobalo jej sie :)) Juz wyobrazam sobie Twoje obiekcje, dylematy hihihihi pewnie tez bym nie wybrala... za duzy wybor to pulapka!
Dawaj mi tu Stanislawa - ale nie obiecuje, ze oddam! ;-) te oczy.. mmm... poza tym ciocia potrzebuje chyba jakiejs odmiany :]

reklama
eee no wiem, że one będa wyrzucane, ale jak sa sztywne ścianki, to jednak będż co bądź więcej zostanie w środku ;)

Basia pytałaś o pociąg fishera nie zrobił wielkiego wrażenia na Franku ogólnie zlewka:confused2: coś tam jeździł lokomotywą w przód i w tył:sorry: ale ogólnie moje na moim dziecku rzedko jakakolwiek zabawka zrobi wrażenie:confused2: ale liczę na to że mu się odmieni;-)

Ostatnio czytałam, że najlepiej dać dziecku 3 zabawki - więcej i tak nie ogarnie - a resztę schować. I codziennie wyciągać tylko trzy zabawki.

ja tak robię :tak: już jakis czas temu zauważyłam , że wyciąganie większej ilości nie ma sensu. coprawda sama juz podchodzi do skrzynki z zabawkami i dobiera nowe, ale wtedy zabieram, te, które ja wcześniej przygotowałam. taki mały szkrab, a juz pokazuje, że woli co innego :-D

Oli to najbardziej lubi bawić się DVD tzn. włączać i wyłączać i oczywiście poogłaszać, a i kable i danfos od kaloryfera to jest to co tygryski lubią najbardziej.

reklama
Do góry