reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki te polecane i odradzane

Ooooo! Klapki i u nas furore robia :)
Wszelkie kartony, opakowania, aaaa podkladki na stol plecione - to jest to!

Edit: Krolowa zabawek jest jednak - gałka od kaloryfera - SZAŁŁŁŁ! Rzuca sie na nia histerycznie co rana przez cale nasze lozko :/ Cyrk na kolkach !

reklama
moje japonki - to jest to! do tego zasilacz od laptoka - i więcej zabawek nie trzeba :-D

a z tych "prawdziwnych" zabawek to zdecydowanie polecam stolik edukacyjny FP - jest rewelacyjny! dla mnie bomba! młodemu chyba tez się podoba...hehehe;-) szczerze - to idealny prezent na roczek :-)
AKTYWNY STOLICZEK - FISHER PRICE :: 6 - 11 miesięcy :: Zabawki, Sklep z zabawkami, zabawki dla dzieci, lalki dla dziewczynek, zabawki dla chłopców, tanie zabawki, baseny dmuchane

rampa też przyszła - jest fajna, choć na zdjęciu wydawała się większa niż w rzeczywistości - młody jeszcze nie do końca czai co i jak z tą rampą, ale może za jakies 2-3 miesiące to będzie hicior wśród zabawek
**FISHER PRICE ZYGZAKOWA RAMPA + 2 AUTKA *** (2078418348) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Gag no normalnie, zazdraszczam Ci tego stoliczka :tak::tak: a z rampą to pewnie jeszcze trochę i zakuma o co kaman :)

gag mówisz,że już masz na stanie te nowe zabawki? hyhy;-)

no własnie po co nowe zabawki, wystarczy torba od laptopa do ciągania po całym domu, zasilacz do walenia nim o podłogę i komóra:laugh2: żeby zadzwonić po matkę jakby się znudziło

Jagódź jaka skupiona, chyba nawet tak jej nie interesuje jej słynny pociąg ze zwierzakami.Swoją drogą nie dawałam jeszcze sitka, tylko mam cięższe ,metalowe więc trochę strach.Bo junior jak to facet, jak nie walnie to nie ma zabawy:sorry:

Ostatnia edycja:
Ech ta Jagodzianka słodka:tak:

Fajną sprawą jest zrobienie dla dziecka samemu zabawek, ale to może w niedalekiej przyszłości bo teraz wszystko ląduje w paszczy;-)

u nas topowe sa telefony, kable, piloty, łyżeczki i pudełka po chusteczkach. też zastanawiałam sie ostatnio nad sensem wydawania fortuny na zabawki, skoro ta zrobiona przeze mnie tez jest fajoska :) a jest to mała butelka po wodzie z ziarenkami ryżu w środku :)

a jagodzia słodka, jaka skupiona :)

O polecam jeszcze balon z gumowej rękawiczki nadmuchany tak żeby nie strzelił po ściśnięciu w rączce albo buzi:tak: a jeszcze lepiej jak ma namalowane oczy, nos i buzię;-)

żelka - stolik kupiłam używany, więc sporo taniej niż nowy, a naprawdę w bardzo dobrym stanie - jednak nie ma to jak fiszerszajs

jaipur - zabawki juz są, więc wiesz....;-)

hope - do ilu Jagódź potrafi liczyć?:szok:

bra - u nas tez furorę robi butelka po wodzie mineralnej z grochem w środku -jak wszystkie zabawki się znudzą to ta magiczna buteleczka ratuję sprawę podczas stasiowego marudzenia :-D

Ostatnia edycja:
reklama
U nas podobnie, do tego stopnia, że Jagódź ma swoja myszkę i swojego pilota bo nie dała nam korzystać z naszych;-)

Do góry