reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki te polecane i odradzane

reklama
jolek spokojnie, napisałam nad Twoim postem że co do roczku można założyć nowy temat...wdech i wydech:tak:

też mamy tą ciuchcię co hope.. i również polecam i polecałam w którymś tam linku :-p
jest super .. zwierzatka się wykręcaja w każda stronę , ciuchcia jeździ :-)
i mozna za nią ganiac na czworaka, gryźć zwierzeta i wkładac do niej inne przedmioty :-p

Pluszak śliczny, aż żałuję, że mamy dwa wielkie wory po Zuzi i nie ma już gdzie upchnąć następnego :sorry2:

Co do zabawek drogich, można kupować używane, można szukać okazji na aukcjach.

rzeczywiście świetna ta ciuchcia kurcze tylko troszkę droga , będę szukać właśnie okazji :tak: ogólnie muszę się wziąć za polowanie na zabawki :-D;-) choć z czasem kiepsko :sorry2:

a i jestem za tym aby utworzyć nowy wątekna temat roczku i wszystkiego co z nim związane :tak:

W zasadzie to nie wiem po co kupować zabawki, skoro moje dziecię preferuje dziurkacz, linijkę, pudełko na pędzle i sitko :confused2: A ja tyle pracy wkładam w odpowiedni dobór zabawek :confused2: Zjadła też karton po pieluchach:confused2::eek:
sitko.jpg

reklama
Do góry