reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

reklama
Wiesz co Karina nie przyglądałam się specjalnie bo fotelik napewno Chicco kupie ten Key albo Zenith a na zabawki nie patrzałam.

Ok dzieki:tak:moze dzisiaj dostane w koncu u siebie cos ciekawego ehhh:sorry2:

Silver Cross 3D Complete Pram System - Coast : mothercare

Ja mam ten wozek i jest na podobnej zasadzie jak toja spacerowka, Beata. Tylko ja mialam go juz od urodzenia malego, z gondolka i teraz juz dlugo jestesmy w spacerowce. Mozliwosc lezenia na plasko jest super. Dodam ze ten wozek jest bardzo maly i zgrabny.

Anitt super ten wozek:tak::-)

Mysle ze przy drugim dziecku ( jak bedzie:blink:)bede wiedziala czeko szukac w wzokach i kupie tym razem moze sam gleboki osobno a potem osobno jakas spaceroke:dry:

Ja na dzien dzisiejszy zwrocilabym szczegolna uwage na przekladana raczke. wlasciwie tego tylko mi brakuje w moim wozku

Beata, fajny wózeczek:-) My wczoraj wybraliśmy spacerówkę. Pojechaliśmy oglądać chicco a zdecydowaliśmy się na baby confort streety
Bebe Confort Streety Full + adaptory do Maxi Cosi (355724744) - Aukcje internetowe Allegro
Ma wprawdzie małe kółka, ale ja potrzebuję małego, lekkiego wózeczka miejskiego, który łatwo się składa i będę go mogła zabierać na wyjazdy i nie zawali mi połowy auta. W gorsze tereny mam moją "starą" spacerówkę. Jego dużym plusem co było dla mnie mega ważne, że ma przekładane siedzisko i Inek będzie mogła na mnie patrzeć i nie będzie (mam nadzieję) wściekać się tracąc mnie z oczu. Także za kilka dni zamówię sobie to maleństwo:-)

Mam jeszcze pytanie... Czy któraś z Was używa chusty? Mam wprawdzie nosidełko ale jest beznadziejne i zastanawiam się nad chustą. Co o niej myślicie?

Karina, wczoraj oglądałam te wózki na żywo i jeżeli potrzebowała bym wózka wszechstronnego wybrała bym chicco S3

Dzieki Bira a powiedz ma on obszerne siedzisko????bo taki spawia wrazenie....mi w tym do szczescia brakuje tylko jednej rzeczy jeszcze obracanego siedziska lub przekladanej raczki lub opuszczanej budki do przodu jak to maja wozki Graco.
Ale chyba nie znajde takiego wozka.... wiec musze zdecydowac sie na cos z tych co pokazalam chyba ze jeszcze inny wpadnie mi w oko.

reklama
Do góry